23. dubna 2014 • 21:41

Mourinho si sarkasmus může šeredně odskákat, trest hrozí i asistentovi

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová asociace zahájila kvůli incidentům ze sobotního ligového utkání proti Sunderlandu disciplinární řízení s trenérem Chelsea Josém Mourinhem, jeho asistentem Ruiem Fariou a záložníkem Ramiresem. Londýnský tým nečekaně podlehl poslednímu týmu tabulky 1:2 a zkomplikoval si boj o titul.



Ramires byl obviněn z násilného chování kvůli tomu, že podle všeho udeřil loktem hráče Sunderlandu Sebastiana Larssona. Incidentu, který se odehrál bez míče, si rozhodčí Mike Dean během utkání nevšiml. Ramires má čas na reakci do čtvrtka a může přijít o nedělní šlágr s vedoucím týmem tabulky Liverpoolem.

Sunderland porazil Chelsea díky gólu z penalty, jejíž odpískání vyvolalo bouřlivou reakci u postraní čáry. Během protestů se Faria podle asociace dopustil urážlivého a nevhodného chování.

Mourinho zase na pozápasové tiskové konferenci sarkasticky pogratuloval Deanovi a šéfovi rozhodčích Mikeovi Rileymu, což mu také vyneslo obvinění z nevhodného chování. Oba trenéři mají čas na vyjádření do pondělí.

Mourinhovi hrozí přísný trest, neboť ho po jeho vykázání na tribunu v dubnovém duelu proti Aston Ville a pokutě 8000 liber představitelé asociace před dalšími prohřešky varovali.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud