28. července 2014 • 19:20

Příbram posiluje! Z Plzně získala na hostování Filla a Stratila

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový klub v Příbrami získal dvě posily. Na půlroční hostování z Viktorie Plzeň zamířili k Litavce útočník Lukáš Stratil a záložník Martin Fillo. Západočeský klub o tom informoval v tiskové zprávě.



Dvacetiletý Stratil naváže na jarní část minulé sezony, kterou strávil na hostování v Příbrami, poté co jej z klubu od Litavky odkoupila Plzeň. Talentovaný útočník dal v předchozím ligovém ročníku pět gólů.

"Stratil se vrací do známého prostředí, kde si udělal fotbalové jméno. Věříme, že bude pravidelně nastupovat a dále sbírat cenné ligové zkušenosti. Počítáme s tím, že do zimní přípravy se zapojí ve Viktorii a popere se o stabilní místo v prvním týmu," uvedl generální manažer Plzně Adolf Šádek.

Osmadvacetiletý Fillo má na kontě 134 startů v první lize. V nabitém plzeňském kádru se ale v posledních letech neprosadil, minulou sezonu strávil na hostování v anglickém třetiligovém Brentfordu. "Fillo se v Příbrami připravuje již několik týdnů, v posledních dnech se dotáhly veškeré administrativní náležitosti," dodal Šádek.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud