27. srpna 2014 • 22:04

Nováčci reprezentace se nestačili divit: Všechno je rychlejší

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na druhém přípravném kempu hokejového národního týmu v Rokycanech se představili i čtyři úplní nováčci. Brankářům Matěji Machovskému, Šimonu Hrubcovi a Dominiku Furchovi sekundoval útočník Vojtěch Němec.



"Jednoznačně splněný sen," pochvaloval si nominaci na třídenní akci křídelník Komety, který uhranul v loňském play off. Brněnské krasojízdě, kterou zastavil až ve finálové partii Zlín, pomohl 14 body v 16 zápasech. "Kvůli tomu jsem začal hrát hokej, bít se za nároďák, i na takovéto přípravné akci, je pocta."

"Chci se tady ukázat," měl jasno další z noviců, brankář Plzně Matěj Machovský, kterého stejně jako dalších 22 hráčů žene účast na listopadovém turnaji Karjala, první reprezentační akci sezony. "Kvalitních gólmanů ale mámě hodně, jen tady se nás točí šest, takže to bude hodně těžký," dodává Dominik Furch.

Na jednom se všichni čtyři nováčci shodli. "Trénink v klubu a s národním týmem jsou dvě odlišné věci. To tempo je úplně jinde," notovali si.

VIDEO: Podívejte se na ohlasy nováčků národního týmu

Nováčci repre kempu: Trénink je rychlejší
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud