23. září 2014 • 10:28

Emotivní scény v kabině United: Proč ku*va vystřídal Di Maríu?!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
Q&A: Zadinův výstup. Dědkova práce? Co Varaďa do Sparty a Hořava v Kladně?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Nečekaná porážka v Leicesteru (3:5) bude mít v týmu Manchesteru United ještě dohru. Některé hvězdy se zlobí na trenéra Louise van Gaala a nerozumí jeho rozhodnutí ze 76. minuty, kdy Juan Mata nahradil Ángela Di Maríu. Kouč jim zase vytýká zbytečné chyby, bezprostředně po utkání na své svěřence několik minut křičel.



Ángel Di María šel ze hřiště za stavu 3:3, vystřídal ho Juan Mata. United pak inkasovali další dvě branky a nováček anglické ligy Leicester porazil favorizovaného soka 5:3.

Van Gaal po šokující porážce na hráče dlouho křičel a emotivně jim vytýkal chyby, kterých se na hřišti dopustili. Podle britského tisku kritizoval jednoho po druhém. Od samotných hráčů to pak schytal i krajní bek Rafael. Už po třetím gólu se za všemi obránci rozběhl kapitán Wayne Rooney a vyčinil jim chyby přímo na hrací ploše.

Wayne Rooney se po třetím inkasovaném gólu rozběhl za obránci a hlasitě jim vyčinil chyby, kterých se dopustili.Foto Repro skysports.com

Wayne Rooney křičí na obránce za špatnou práci v defenzivě.Foto Repro skysports.com

Podle některých hvězd ale minimálně jednu chybu udělal i jejich trenér. Přišlo jim divné, že Van Gaal stáhl ze hřiště Di Maríu. „Proč ho ku*va vystřídal?!“ zvolal jeden z hráčů. Citaci zveřejnil s odkazem na svůj zdroj britský list Daily Mail. Fotbalistu raději nejmenoval.

Kolaps Manchesteru United v Leicesteru jen podtrhl špatnou organizaci defenzivy, která postrádá vůdce. Problémy navíc umocnilo zranění kotníku Jonnyho Evanse, nejzkušenějšího obránce v týmu.

„Vzadu jsou zranitelní. Považuji za chybu, za špatný management, že Van Gaal utratil všechny peníze za útočné hráče a nepřivedl jediného hotového a zkušeného obránce,“ prohlásil Jamie Carragher, bývalý obránce Liverpoolu a nyní televizní expert Sky Sports.

Další přestupy ovšem mohou United provést nejdříve v lednu. 

SESTŘIH Premier League: Leicester - Manchester United 5:3
Video se připravuje ...

Zklamaná lavička Manchesteru United při utkání v Leicesteru (3:5)
Zklamaná lavička Manchesteru United při utkání v Leicesteru (3:5)

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud