Jakub Dvořák
22. října 2014 • 22:15

Balotelli na to zase kašlal! Už o půli měnil dres a zůstal v šatně

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mario Balotelli zatím v Liverpoolu zdaleka vůbec nenaplňuje naděje o velké posile. Ba právě naopak. Ve středečním utkání Ligy mistrů proti Realu Madrid se opět „předvedl“. Během prvního poločasu takřka nebyl vůbec vidět a jeho lhostejný výkon vyvrcholil, když si o poločasové pauze za stavu 3:0 pro Real cestou do kabin vyměnil dres s obráncem Pepem.  Zpátky už se na hřiště po půli nevrátil a schytal pořádnou kritiku.



MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 10. • 20:45
Liverpool F.C.
Liverpool F.C.
0:3
ONLINE
22. října
20:45
Real Madrid
Real Madrid
Góly

Domácí:

Hosté: 23. Ronaldo, 30. Benzema, 41. Benzema

Sestavy

Domácí: Mignolet – Johnson, Škrtel, Lovren, A. Moreno – Allen, Gerrard (C), Henderson (67. Can) – Sterling, Balotelli (46. Lallana), Coutinho (68. Marković).

Hosté: Casillas (C) – Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo (85. Nacho) – Modrić, Kroos (81. Illarramendi), Isco – Rodríguez, Benzema, Ronaldo (75. Khedira).

Náhradníci

Domácí: Jones, Touré, Manquillo, Lallana, Can, Marković, Lambert

Hosté: Navas, Carvajal, Nacho, Khedira, Illarramendi, Hernández, Medrán

Karty

Hosté: Kroos

Rozhodčí

Nicola Rizzoli – Renato Faverani, Andrea Stefani (ITA)

Stadion

Anfield Road, Liverpool

Během prvního poločasu napočítali Balotellimu pouze šestnáct dotyků s míčem. Pro srovnání - hvězdě Realu Cristianu Ronaldovi jich napočítali 42. Vše „vyšperkoval“ Balotelli cestou do kabin. Když se zřejmě dozvěděl, že bude střídán spoluhráčem Adamem Lallanou, otočil se za obráncem Pepem a poprosil jej o výměnu dresu.

"Mario, musíš střílet góly," snažil se ještě nedávno vysvětlit trenér Liverpoolu Brendan Rodgers extravagantnímu útočníkovi. Balotelli se po návratu do Anglie zatím stále trápí a pověst střelce se mu nedaří naplnit. 

Je to nekonečný příběh. Když už se zdá, že se Balotelli zklidnil, předvádí na trávníku neskutečné věci. V ligovém utkání proti Queen´s Park Rangers spálil italský útočník doslova nemožné. Ve středečním utkání s Realem Madrid se do šance ani nedostal.

 

Trenéra Rodgerse naštval především incident s výměnou dresů. "Slyším o tom poprvé, ale něco takového by se nemělo stávat. V minulém roce jsme měli hráče, který udělal to samé. Vypořádal jsem se s tím, teď si s tím poradím také," řekl kouč Liverpoolu po prohře 0:3 na adresu Balotelliho.

Balotelliho chování se divil také bývalý anglický reprezentant Phil Neville. „Jsou věci, které si nemůžete v Lize mistrů dovolit během poločasové přestávky, když prohráváte 0:3. Jednou z nich je například výměna dresu se soupeřem,“ pustil se do Balotelliho Neville na Twitteru.

Bývalý obránce Manchesteru United přidal i zajímavou historku ze své kariéry. "Jednou si takhle o poločas v městském derby mezi United a City vyměnil dres útočník Ruud van Nistelrooy. Trenér Ferguson mu v kabině řekl: Uděláš to ještě jednou a v Manchesteru končíš!", poukázal Neville na nevhodné chování Balotelliho o poločasové přestávce. 

Posila za 16 milionů liber (560 milionů Kč) je zatím v Liverpoolu pod velkou palbou kritiky. Fanoušci Reds mohou jen tiše vzpomínat na časy, kdy je svými brankami bavil nyní už hráč Barcelony Luis Suárez.

Obránce Pepe utěšuje útočníka Liverpoolu
Obránce Pepe utěšuje útočníka Liverpoolu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud