26. října 2014 • 04:59

Kerbr plachtil až do vápna. Sudí nepískal a Plzeň výhru udržela

Autor: pt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Slovácka Milan Kerbr bojoval proti Plzni všemi prostředky. I těmi ne úplně nejférovějšími. V 88. minutě Kerbr upadl těsně před vápnem v souboji s Romanem Hubníkem, který se ho téměř nedotkl. Sudí Orel se ale obelstít nenechal. Plzeň tak svoje hubené vedení 1:0 udržela.



Slovácko na svém hřišti prohrávalo s Plzní 0:1 a čas se krátil. Při jednom z posledních útoků domácích Tomáš Košút hlavou prodloužil na rozběhnutého Milana Kerbra, který si míč dobře zpracoval před sebe, ale místo aby pokračoval za balonem a do gólové šance, rozhodl se upadnout.

Obránce Hubník přitom byl relativně daleko a naopak rozhodčí Orel docela blízko, takže mohl vidět, že se o žádný faul nejednalo.

„Podkopl jsem si balon, nechal jsem tam nohu a trošku jsem štrejchnul o jeho koleno. Nebyl to velký kontakt, ale malý určitě jo. Nechápal jsem, proč to rozhodčí nepískl," řekl k celé situaci Kerbr. 

Podívejte se na Kerbrův nafilmovaný pád

Slovácko - Plzeň: Kerbrův pád po souboji s Hubníkem
Video se připravuje ...

Domácí útočník se tak sám připravil o rodící se šanci a navíc si možná ani neuvědomil, že svůj pád zkoušel nafilmovat evidentně ještě před plzeňským vápnem, takže by si penaltu nevymodlil tak jako tak. Plzeň nakonec uhájila vítězství 1:0, které svým gólem zařídíl střídající Tomáš Hořava. 

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Slovácko - Plzeň 0:1
Video se připravuje ...

Slovácko - Plzeň: Gól Tomáše Hořavy na 0:1
Video se připravuje ...

Tomáš Hořava se raduje z gólu, kterým rozhodl o výhře Plzně na Slovácku
Tomáš Hořava se raduje z gólu, kterým rozhodl o výhře Plzně na Slovácku

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud