Stanislav Hrabě
27. ledna 2015 • 14:20

Juhara vyřadili z kádru. Nechtěl hrát za Slavii, vysvětlil Kisel

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VÍME PRVNÍ | Martin Juhar byl s okamžitou platností vyřazen z A týmu a přeřazen do přípravy s juniorkou. Stalo se tak na základě jeho vyjádření o tom, že nechce dál hrát za Slavii. Šestadvacetiletý hráč ze Slovenska má od Slavie svolení k odchodu. 



„Hráč který nechce reprezentovat klub a nechová k němu dostatečný respekt tu prostě být nemůže,“ řekl k celé záležitosti sportovní ředitel Karol Kisel. „Z těchto důvodů mu nebudeme bránit v tom, aby si našel nové angažmá,“ doplnil.

Slovenský reprezentant (jeden start v roce 2013 proti Gibraltaru) přišel červnu 2012 ze Sparty Praha. V Edenu největší rozkvět zažil v uplynulém ročníku, kdy ho trenér Miroslav Koubek přemístil do útoku a na hrotu zůstal i po příchodu nizozemského kouče Alexe Pastoora. Se šesti góly byl nejlepším střelcem týmu, který se zachránil v posledním kole.

Nový trenér Miroslav Beránek, jenž převzal mužstvo v létě loňského roku, vrátil Juhara na levou stranu obrany, kde měl podle trenérova mínění největší šanci prosadit se dokonce na mezinárodní úroveň. Juhar však nepodával hodnotné výkony a prohlásil, že na tomto místě hrát nechce.

Nakonec došel k poznání, že nechce oblékat červenobílý dres nejstaršího českého klubu.

SOUBOJ PLEJERŮ: Kdo má nejtvrdší střelu ve fotbalové lize?
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud