Tomáš Podvín
20. března 2016 • 22:32

Uhrin byl po derby naštvaný: Takové chyby normálně neděláme

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Velmi dobrá první půle a hororová druhá. Tak se prezentovala pražská Slavia v derby na Spartě. Výsledek? Porážka 1:3. Proto trenér „sešívaných“ Dušan Uhrin netajil rozladění. „Prohráli jsme zaslouženě, udělali jsme obrovské chyby,“ štvalo slávistického kouče.



Slavia začala derby na Letné skvěle, už v 6. minutě ji zajistil vedení útočník Milan Škoda . „Jsem hrozně rád, že se Milan po té delší sérii bez gólu trefil,“ tvrdil Uhrin . „Celkově hrál dobře, vybojoval spoustu míčů,“ chválil svého svěřence.

Tím ale pochvaly skončily. „Myslím, že jsme schopni podat lepší výkon. S naším výkonem nejsem spokojený ani v nejmenším,“ zlobil se Uhrin. „Sparta vyhrála zaslouženě, přestože hrála ve čtvrtek v Evropské lize, byla mnohem aktivnější,“ dodal.

„O poločase jsme si řekli, že musíme hrát ještě aktivněji, ale to se nestalo. Sparta chtěla vyrovnat za každou cenu a to se jí brzo podařilo. My jsme naopak udělali dvě obrovské chyby po standardních situacích, což se nám normálně nestává,“ mrzelo slávistického kouče.

Nic není pozitivního, smutnil Hušbauer po derby
Video se připravuje ...

Ten měl kvůli rozsáhlé nemoci před zápasem trochu problémy se složením sestavy, jako důvod porážky to ale v žádném případě nebral. „Bylo to složité v tom, že někteří hráči neměli tolik natrénováno, ale vymlouvat se na to určitě nechceme a nebudeme,“ tvrdil.

„Myslím, že to bylo trochu atypické utkání, protože Sparta teď hraje pravidelně dvakrát týdně a je zvyklá na těžké zápasy. Nám ještě chybí zdravá jistota ve hře a souhra, v tom byla Sparta lepší,“ zakončil Uhrin.

 
CELÝ SESTŘIH: Sparta - Slavia 3:1. Derby pro Spartu, Slavii zničila po půli
Video se připravuje ...

Sparta - Slavia: Škoda se zbavil Brabce a Slavia vede 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud