8. dubna 2016 • 10:34

Výhra Villarrealu? Se Spartou to byl zápas na 4:0, píší ve Španělsku

Autor: pta, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Villarreal si vítězství zasloužil, jen mělo být jednoznačnější. Tak vnímají ve Španělsku výsledek prvního čtvrtfinále Evropské ligy, ve kterém domácí favorit porazil fotbalisty Sparty 2:1. „Pro Villarreal to bylo zasložená výhra, pro Spartu milostivá prohra,“ napsal deník El Mundo Deportivo.



Podle hodnocení deníku Marca neodpovídal zvlášť nerozhodný stav 1:1 po prvním poločasu průběhu hry. „Připomínalo to zápas s kamarády, nad kterými máte jasně navrch a pak se podíváte na skóre a najednou nevedete,“ připomněli ve španělském listu vyrovnání Jakuba Brabce těsně před přestávkou. „Zápas, který měli domácí vyhrát 4:0, nakonec skončil 2:1,“ shrnuli zápas.

Zvláštní pozornost si vysloužil brankář Sparty David Bičík . „Nejdřív při prvním gólu předvedl selhání, které bude populární na YouTube, pak se ale změnil v chobotnici a předvedl řadu skvělých zákroků,“ ocenili v Marce, jak zazářil po zaváhání na úvodu utkání.

Podobně viděl konečný výsledek také trenér Villarrealu. „Udělali jsme všechno dobře, až na proměňování šancí před brankou soupeře. Je škoda, že náš skvělý výkon se nepromítl do skóre. Zasloužili jsme si lepší výsledek," uvedl pro klubový web.

Přečtěte si známkování fotbalistů Sparty ZDE>>>

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud