15. května 2016 • 04:15

Plzeň na Slavii vytočila své fanoušky! Podraz, trapas a výkon na blití, psali

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tohle se nepovedlo. Plzeňská Viktoria si sice už před časem zajistila obhajobu mistrovského titulu, v posledním utkání ligové sezony ale své fanoušky hodně naštvala. Po špatném a nevýrazném výkonu totiž prohrála na půdě Slavie ostudně 0:5. Nepomohly ani omluvy po utkání. „Trapný a nedůstojný výkon,“ shodla se většina plzeňských fanoušků.



Plzeň si chtěla své fanoušky po zápase udobřit. „Fanouškům se za takový konec sezony moc omlouváme, zní z kabiny Viktorie,“ napsal klub na oficiální Facebook. Jenže to nepomohlo, a naopak spustilo lavinu komentářů naštvaných fanoušků.

„Absolutně nedůstojný výkon! Zápas jsem měl tu smůlu vidět osobně a takhle trapný výkon už jsem dlouho neviděl. I za stavu 4:0 si hráči nevytvářeli žádný tlak ani pořádné šance. Vyloženě si jen přihrávali s brankářem a čekali na další góly. Jestli měli slíbeny nějaké prémie, tak teď bych jim dal každopádně pokuty. Odfláknout celý zápas a pak se omluvit NESTAČÍ,“ napsal fanoušek Jan Novák.

„Hoši, to, co jste dnes předvedli, z toho je mi na blití! To byl hnus a viditelně puštěný zápas. Je to smutný, tohle by MISTR měl dotáhnout do konce!“ tvrdil pro změnu Miloslav Brož. „Smutný konec, klukům stoupla sláva do hlavy,“ doplnila ho Oldřiška Řezníková.

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Plzeň 5:0. Mistr se rozloučil debaklem
Video se připravuje ...

Fanoušci Viktorie měli evidentně pocit, že to hráči trochu přehnali s oslavami. „Doufám, že je nechají z Prahy do Plzně jít pěšky, aby nám chlapci vystřízlivěli! Je to smutné,“ stěžovala si na Facebooku fanynka Daniela Toušová.

„Tohle je už moc! Fandové, co cestovali do Edenu, zažili již potřetí ponížení během týdne. Nic neomlouvá, že Viktorka nehrála komplet, a že již týden slaví. Jak je možné, že něco takového vedení Plzně dovolí, když měl tým před sebou ještě 3 zápasy, které je třeba poctivě odpracovat. Už jenom pro ty fandy, kteří je celou sezonu drželi a vynaložili prachy na permici a cesty ven,“ štvalo zase Pavla Vildomce.

Pozitivní komentáře ve výrazné menšině

„To, co jste předvedli, svědčí jen o tom, že pokud z toho nic nekápne, tak vy prostě dělat nebudete. Je to ostuda,“ napsal Ladislav Benýšek. „Podraz na fanoušky, trenér bez vlivu na hráče, poslední tři zápasy se projeví v kvalifikaci do Evropy,“ bál se pro změnu Oldřich Pech.

Takových komentářů a ohlasů fanoušků se objevily na plzeňské stránce desítky. Fanoušci svou nespokojenost i přes mistrovskou korunu neskrývali.

Objevili se každopádně i příznivci, kteří se plzeňských hráčů zastávali. „Jsou to taky jen lidi a fotbal je jen sport. Hoši dobra práce,“ tvrdil Ferenc Jelínek.

„Nevadí kluci... Jednou vysoká prohra přijít musela. Sice mě mrzí, že zrovna poslední ligový zápas, ale co, dneska jsme dobře nehráli, ale věrní fanoušci zůstávají!“ napsala fanynka s přezdívkou Verča Viktoriánka.

Takové hlasy ale byly ve výrazné menšině. Jednoznačně je převálcovali vytočení fanoušci. Ti si sice užili mistrovské oslavy, ale pětigólový příděl na Slavii skousávali jen těžko.

Euforie na plzeňském náměstí. Takhle slaví mistři
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud