29. května 2016 • 17:13

Slavia zbrojí na poháry. Vyhlédla si obránce Coufala z Liberce

Autor: hp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavia loví první letní posilu. Podle informací deníku Sport míří do pražského klubu obránce Slovanu Liberec Vladimír Coufal. "Sešívaní" projevili o pravého beka třetího týmu uplynulé ligové sezony velký zájem. „V následujících dnech to budeme řešit,“ přiznal sportovní ředitel Liberce Jan Nezmar.



Přestup talentovaného obránce se zdá být na spadnutí. Třiadvacetiletý zadák sice letos v lednu podepsal s Libercem novou smlouvu až do roku 2018, ale podle informací Sportu v ní má zakotvenou výstupní klauzuli. Ve hře je peněžní i hráčská náhrada.

Librec by tak mohl přijít o další oporu týmu. Nedávno tým opustil zkušený útočník Marek Bakoš, který se po roce a půl vrátil do Plzně. „Byl by to další hráč základní jedenáctky, který by odešel, takže zásah by to byl velký, odehrál u nás výbornou sezonu,“ dodal Nezmar. Účastník Evropské ligy naopak stále usiluje o olomouckého Petra Ševčíka a Jana Navrátila.

Zato pražská Slavia vehementně zbrojí na evropské poháry, které si zahraje po dlouhých šesti letech. Mimo obránce z Liberece se očekává podpis záložníka Dušana Šventa, jemuž v týmu 1. FC Köln končí smlouva. Rychlonohý krajní hráč je vysněnou posilou nejvýše postaveného muže klubu Jaroslava Tvrdíka.

Liberec - Bohemians: Gól Vladimíra Coufala na 2:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud