Jakub Konečný
7. června 2016 • 04:30

Překvapivé jméno pro Spartu! Na Letné loví slovenského brankáře

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
SESTŘIH: Vancouver - Nashville 1:4. Hronkův tým tentokrát otočit nedokázal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byť si Sparta na nedostatek brankářů rozhodně nemůže stěžovat, usiluje o dalšího. Podle informací deníku Sport letenský klub zaměřil svou pozornost na Viktora Budinského z druholigové Vlašimi. Třiadvacetiletý Slovák však nepřichází jako okamžitá posila, představuje investici do budoucna. A v příští sezoně by měl s největší pravděpodobností hostovat v některém z prvoligových klubů.



David Bičík , Marek Štěch , Miroslav Miller a z hostování v Liberci navrátivší se Tomáš Koubek . Regiment gólmanů Sparty oplývá kvalitou i množstvím – a přesto se minimálně pro začátek sezony ještě rozroste. Příchod Viktora Budinského z Vlašimi je de facto hotovou věcí.

„Je velmi pravděpodobné, že Budinský začne letní přípravu ve Spartě,“ potvrdil deníku Sport dobře informovaný zdroj.

Vlašim je neoficiální farmou Sparty ve druhé lize, která do středočeského klubu instalovala trenéra Martina Haška a zapůjčila několik talentovaných mladíků. Jedním z nich je gólman jedenadvacítky Vojtěch Vorel, s nímž Budinský bojoval o místo.

TOP 5 gólů Sparty: Dočkalovy klenoty, Váchova rána a Lafatův štempl
Video se připravuje ...

A v pomyslném duelu tahal rodák z Banské Bystrice za delší konec – ve druhé lize nastřádal 18 startů, v nichž inkasoval 19 gólů a udržel šest čistých kont, takže mu Hašek mohl s čistým svědomím dát dobré doporučení.

Ve Vlašimi se potkal s trenérem Vlastimilem Petrželou, který chtěl na spolupráci navázat i nyní v Baníku Ostrava, jenže Budinský dá podle všeho přednost nabídce z Letné.

Více o chystaném přestupu do Sparty čtěte v úterním deníku Sport.

V něm najdete i velké téma před EURO a jako dárek hrací karty s hvězdami českého týmu!

Elektronickou verzi deníku Sport čtěte ZDE »

V úterním Sportu najdete nejen barometr české formy před EURO a jako dárek hrací karty s českými hvězdamiFoto Archiv Sport

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud