Jan Vacek
14. června 2016 • 17:41

Acosta míří do Plzně! S týmem by měl zahájit už letní přípravu

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Plzeň má blízko k další letní posile. Po Marku Bakošovi Viktoria usilovně pracuje na příchodu Alejandra Acosty z Bohemians. Podle informací iSport.cz je dohoda téměř hotová, zbývá ji ještě administrativně potvrdit. Acosta by s klubem mohl už ve středu zahájit přípravu na novou sezonu.



Ofenzivního záložníka z Uruguaye si jako posilu vyhlédl nový trenér Plzně Roman Pivarník. Ten ho vedl už v Bohemians a jeho výkony si dlouhodobě pochvaloval. I proto generální manažer Viktorie Adolf Šádek začal usilovně pracovat na jeho příchodu.

Práci měl ulehčenou o skutečnost, že Acostovi v Bohemians skončila smlouva a s klubem novou neuzavřel. Plzeň tak měla dostatečný prostor pro vyjednávání, která se podle informací iSport.cz rychle chýlí do finiše. Obě strany jsou na podmínkách spolupráce rámcově domluveny, zbývá ještě podepsat smlouvu.

Šikovný křídelník by mohl s tuzemským mistrem už ve středu zahájit letní přípravu na novou sezonu. V té uplynulé patřil mezi opory Bohemians, na pravé straně středové řady odváděl nadstandardní výkony. V lize odehrál dohromady 25 zápasů a vstřelil šest branek.

V Plzni bude bojovat o místo v základní sestavě s Milanem Petrželou a Janem Kopicem. Příchod Acosty navíc znamená, že klub nejspíš opustí František Rajtoral , který vyhlíží zahraniční angažmá.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Bohemians - Mladá Boleslav: Acosta navyšuje skóre na 2:0
Video se připravuje ...

Olomouc - Bohemians: Uruguayský úder! Klokan Acosta srovnává na 2:2
Video se připravuje ...

Bohemians - Ostrava: Rafael Acosta se trefil na 1:0 po krásné přihrávce
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud