7. července 2016 • 18:54

Sparta - Young Boys 1:2. Letenští vedli po trefě Šurala, ale Bern otočil

Autor: rjm, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty prohráli v prvním přípravném utkání na herním soustředění v Rakousku se švýcarským týmem Young Boys Bern 1:2. Sparta sice vedla, když v 7. minutě tečoval trestný kop Kalece jeho spoluhráč Šural, nakonec ale švýcarský tým skóre otočil a vyhrál 2:1..



Za Spartu poprvé nastoupily letní posily brankář Tomáš Koubek a obránce Michal Kadlec i další reprezentant záložník Šural. Ten už v sedmé minutě otevřel skóre, když tečoval do branky Kadlecův přímý kop.

Young Boys, na které mohou sparťané narazit ve třetím předkole Ligy mistrů, však ovládli závěr. V 60. minutě vyrovnal Thorsten Schick a druhý gól přidal za čtvrt hodiny Alexander Gerndt.

Sparta ve třetím přípravném zápase na novou sezonu podruhé prohrála. V dalším duelu se svěřenci Zdeňka Ščasného utkají v neděli s Rubinem Kazaň.

Sparta Praha - Young Boys Bern 1:2 (1:0)
Branky: 7. Šural - 60. T. Schick, 75. Gerndt.

Sestava Sparty:
I. poločas: Koubek - Holek, Mazuch, M. Kadlec - Zahustel, Matějovský, Vácha, Mareček, Costa - P. Schick, Šural.
II. poločas: Koubek - Holek, M. Kadlec, Costa - Zahustel (71. Chvátal), Mareček (64. Shala), Frýdek, Matějovský (56. Sáček), Konaté - Juliš, Fatai. Trenér: Ščasný.

Příprava ONLINE: Sparta - Young Boys Bern jsme sledovali ZDE

Přípravné fotbalové utkání v Rakousku:
Slovan Liberec - Universitatea Craiova (Rum.) 2:3 (1:0)
Branky Liberce: 14. Bartl, 83. Komličenko.
Sestava Liberce: Hladký - Coufal, Hovorka, Pokorný, Sýkora - Obročník, Folprecht - Bartl, Ševčík, Navrátil - Komličenko. Trenér: Trpišovský.

Liberec - Blau-Weiss Linec 1:0 (0:0)
Branka: 60. Ekpai.
Sestava Liberce: Kolář - Nitrianský, Karafiát, Chlumecký, Bartošák - Sackey, Bláha (46. Machuča), Šulc, Sixta, Hadaščok - Da Silva (46. Ekpai). Trenér: Trpišovský.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud