8. července 2016 • 05:00

Sparta chce do útoku znovu Kadlece! Z Dánska ho teď láká na přestup

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden Kadlec, Michal, už se do Sparty vrátil. O toho druhého, Václava, teď pražský klub opět usiluje a chce jej přivést z dánského Midtjyllandu zpět na Letnou. Mohl by být jednou z alternativ pro případ, že vedení klubu svolí s přestupem Patrika Schicka do Sampdorie Janov.



Ve Spartě už Václav Kadlec dvakrát působil. Teď se možná do jejího dresu oblékne potřetí. To v případě, že jej letenský klub vykoupí ze smlouvy v dánském Midtjyllandu, do kterého přišel letos v lednu.

„Můžu říct, že mě vedení klubu informovalo o velmi vážném zájmu o návrat Václava Kadlece do Sparty a že jsou ochotni jej vykoupit (na přestup),“ sdělil Sportu Pavel Paska, hráčův manažer a šéf společnosti ISM. Zájem posléze potvrdil i Adam Kotalík, generální ředitel klubu.

Pro čtyřiadvacetiletého ofenzivního univerzála by to byl druhý návrat na Letnou, poprvé se tak stalo na jaře 2015, kdy přišel z Frankfurtu a ve třinácti utkáních nastřílel devět branek. Letos v lednu Kadlec přestoupil do dánského Midtjyllandu, začal v základu, ovšem v polovině března se zranil. V novém ročníku už nastoupil za svůj celek v prvním předkole Evropské ligy.

Pro Spartu by to nebyl jednoduchý transfer, protože pokud by jej chtěla získat, musela by vyplatit sumu, která se vymyká i nadprůměrným částkám, které české kluby platí.

Jedním z důvodů, proč by jej Letenští chtěli zpět, je čerstvý odchod Ladislava Krejčího do Boloni a také možný přestup Patrika Schicka do Sampdorie Janov. Italský klub údajně nabízí čtyř miliony eur (cca 108 milionů korun) a Sparta se má do dnešního dne rozhodnout, zda s transferem souhlasí či nikoliv.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Rozhovor s agentem Pavlem Paskou a další informace o transferech fotbalové Sparty čtěte v pátečním vydání deníku Sport. Elektronickou verzi vydání včetně archivu novin najdete ZDE »

Titulní stránka deníku SportFoto Sport

Zde si vyberte, zda si chcete aktuální či archívní vydáníku Sport přečíst ve vašem počítači, nebo ve smart phonech či tabletech.

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud