Stanislav Hrabě
13. července 2016 • 11:10

Naděje slávistických fanoušků se tenčí, Škoda do Tallinnu neodletěl

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z TALLINNU | Odejde, či zůstane? Základní otázka okolo slávistického kanonýra Milana Škody pořád není zodpovězena. Smlouvu má ještě na dva roky, ovšem i příslib od nejvyššího šéfa Jaroslava Tvrdíka, že může v případě dobré nabídky odejít. Ta má přijít z Číny. Jedno je jisté: se slávistickou výpravou na první pohárové vystoupení proti Levadii Tallinn neodletěl.



Halou letiště Václava Havla v Ruzyni procházejí hráči Slavie ve vkusných modrých oblecích od firmy Blažek, kanonýr Milan Škoda mezi nimi chybí. Zraněný není, už se i po EURO ve Francii připojil k mužstvu, ale na ostrý start do nové sezony do Tallinnu neodletěl.

„Už se s námi připravoval, ale má prodlouženou dovolenou,“ vysvětloval jeho neúčast trenér a také člen představenstva Dušan Uhrin mladší. Přitom ještě včera existovala možnost, že se připojí.

„S jeho okamžitým začleněním do mužstva by nebyl problém,“ prohlašoval kouč na soustředění v Rakousku, které Škoda po reprezentačních povinnostech vynechal.  

Možnost, že by ještě oblékl slávistický dres, se tenčí. Chce do zahraničí, byť nabídka z Číny poněkud uvázla nad Tibetem, což i potvrzoval jeho agent Jiří Stejskal.   

Slavia Praha odstartuje nový ročník, v němž se po skoro po sedmi letech přestaví i na pohárové scéně, bez svého luxusního střelce.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>





Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud