15. července 2016 • 10:19

Tvrdík utěšuje slávisty. Fanoušci z Tallinnu dostanou permanentky, slíbil

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slávistická porážka ve druhém předkole Evropské ligy na půdě Levadie Tallinn (1:3) byla nečekanou trhlinou v plánech vedení vršovického klubu a především velké zklamání pro fanoušky. I proto se na Twitteru po delší době vyjádřil předseda představenstva Jaroslav Tvrdík. „Omlouvám se, všichni fanoušci, kteří byli v Tallinnu, dostanou permanentku zdarma,“ slíbil „sešívaným“ alespoň slabou náplast za zpackaný návrat do evropských pohárů po sedmi letech.



Ačkoliv Jaroslav Tvrdík vyhlásil, že s otevřenými myšlenkami a komentáři na Twitteru už končí, po utkání v Tallinnu, kde hrála Slavia první utkání v evropských pohárech po sedmi letech, své slovo porušil.

„Omlouvám se fanouškům. Všichni příznivci, kteří byli v Tallinnu, dostanou permanentku zdarma, u již koupených vrátíme peníze. Podpořme hráče doma,“ zněl vzkaz předsedy představenstva vršovického klubu.

Slavia v Tallinnu dostala pořádnou lekci. Zatímco domácímu celku stačily na tři branky čtyři střely, Pražané se na jeden gól pořádně nadřeli.

Po nečekané prohře 1:3 s Levadií Tallinn měli slávisté svým fanouškům co vysvětlovat
Po nečekané prohře 1:3 s Levadií Tallinn měli slávisté svým fanouškům co vysvětlovat

„Byli jsme laxní v koncovce. Nejsem spokojený s nasazením hráčů, představoval bych si ještě vyšší. Samozřejmě jsme šance měli, ale soupeř hrál obětavě,“ vyjmenovával po utkání trenér Dušan Uhrin důvody selhání. „Nic to nemění na faktu, že jsme tady měli vyhrát, šancí bylo hodně. Doma musíme být důraznější v pokutovém území a nesmíme dostat tři branky,“ připomněl.

Ten do utkání nemohl nasadit Milana Škodu , Dušana Šventa, Jasmina Ščuka či čerstvou posilu z Trenčína a nejlepšího střelce minulého ročníku slovenského ligy Gina van Kessela. Nasadí je v odvetě? „Máme na to týden, ještě nevím, jak sestavu uděláme. Budu ji zase dělat definitivně až ve čtvrtek dopoledne,“ mlžil Uhrin.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>>

Všechny zprávy pro fanoušky SlavieFoto spo

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud