18. července 2016 • 04:56

Ředitel Slavie o ataku fanoušků v Talinnu: Nehodláme to tolerovat

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cestovali 1500 kilometrů vzdáleného Tallinnu, aby podpořili milovaný klub při návratu do evropských pohárů. Po závěrečném hvizdu je však ovládl vztek. Slavia prohrála s Levadií 1:3. Červenobílému kotli ruply nervy a s hráči si to nejen slovně vyříkali. „Bylo to absolutně přes čáru a nehodláme to tolerovat. Nikdo nemá právo kohokoli napadat,“ reagoval na klubových stránkách na incident z Tallinnu generální ředitel Martin Krob.



K bezprostřední konfrontaci se těsně po utkání vyjádřil i záložník „sešívaných“ Jaromír Zmrhal. „Začali řvát a vyběhli proti nám. Pak se uklidnili a vyříkali jsme si to,“ popisoval 22letý fotbalista, co se na stadionu v Tallinnu dělo. „Už jsem to párkrát zažil, když se hrálo o záchranu,“ přiznal.

Vedení vršovického klubu ale s takovým chováním fanoušků zásadně nesouhlasí a ostře se proti němu vymezuje. „Chyběl zde jakýkoli respekt ke klubu a jeho hráčům a pro nás všechny, kteří s fanoušky velmi často komunikujeme a spolupracujeme, se jedná o obrovské zklamání,“ zkritizoval výbuch některých jedinců generální ředitel Martin Krob.

Smutní slávisté vydýchávali obrovské zklamání. V předkole Evropské ligy prohráli na hřišti Levadie Tallinn 1:3
Smutní slávisté vydýchávali obrovské zklamání. V předkole Evropské ligy prohráli na hřišti Levadie Tallinn 1:3

„Slyším nyní kolem omluvy typu „Fanoušci byli z porážky frustrovaní´. Frustraci chápu, ale ta nic neomlouvá,“ stojí dále v prohlášení na oficiálním klubovém webu. „Nevšiml jsem si, že by něco podobného předváděli příznivci českého národního týmu třeba po utkání s Tureckem na Euru, kde navíc porážka znamenala okamžité vyřazení,“ uvádí Krob.

Šanci na nápravu budou mít slávističtí fanoušci už ve čtvrtek, kdy je v plánu domácí odveta, ve které půjde „sešívaným“ o tolik toužený postup do 3. předkola Evropské ligy.

 „Věřím, že slávističtí fanoušci jsou dostatečně inteligentní a uvědomí si, že nikdo nemá právo kohokoli napadat. Kdo si myslí, že jej má, ten se opravdu zásadně plete,“ dodal Krob na závěr.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud