Tomáš Podvín
29. července 2016 • 05:00

Škodův (ne)gól rozbouřil Slavii. Diváci pískali, kanonýr i kouč nechápali

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Odstavil si obránce, pak Milan Škoda předvedl parádní nůžky a celý stadion s radostí sledoval, jak míč končí v síti. Výbuch radosti ale rychle vystřídal vztek. Rozhodčí zápasu Slavie s Rio Ave (0:0) Sergej Lapochkin totiž neměl pro skvělý kousek domácího kanonýra pochopení a odpískal mu faul. To vzbudilo velkou bouři nevole. Během zápasu i po něm.



Klíčový moment přišel chvíli před poločasem. Oslavy nadšených fanoušků i samotného Škody ukončil ruský sudí nekompromisním hvizdem. Z tribun se tak místo oslav začal snášet ohlušující pískot.

A netrvalo dlouho a pískot vystřídal pokřik „UEFA, mafia“. I za ten přitom Slavia dostane pokutu. Jenže naštvaní fanoušci si nemohli pomoct a uklidnit emoce tak musel pomoci i hlasatel v Edenu.

Podle aktérů zápasu ale byla zloba fanoušků oprávněná. „Myslím, že to faul nebyl. Šel jsem do toho tělem, udělal jsem si prostor. Že bych do něj strčil, tak to vůbec. Bohužel to písknul,“ štvalo Škodu.

Škoda se trefil přes hlavu, rozhodčí mu ale odpískal útočný faul
Video se připravuje ...

Podobně to viděl i jeho spoluhráč a kapitán Slavie Jiří Bílek. „Já jsem tam teda žádný faul neviděl. Ale rozhodčí zapískal, tak asi byl,“ dodal opatrně.

To trenér „sešívaných“ Dušan Uhrin měl jasno. „Škoda dnes gól dal. Je škoda, že ho rozhodčí neuznal, protože byl podle mě regulérní,“ tvrdil po zápase.

Ten i kvůli kontroverznímu rozhodnutí hlavního sudího skončil bez branek. „Odveta je tak otevřená. I když máme možná trochu výhodu, že jsme neinkasovali doma,“ uzavřel Uhrin.

Škoda: Zápas jde za mnou, v koncovce jsem selhal
Video se připravuje ...

Milan Škoda po utkání litoval spálených šancí
Milan Škoda po utkání litoval spálených šancí

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud