1. srpna 2016 • 11:39

Vacka oťukávala i Plzeň, ale ochladla. A Ščasný už ho do Sparty nechtěl

Autor: kub, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zazářil v polské lize, domů se mu ale příliš nechtělo. Až těsně před startem ePojisteni.cz ligy fotbalový záložník Kamil Vacek údajně připustil, že by mohl zamířit i do Česka. V tu dobu už ho ale Sparta, jeho kmenový klub, nechtěla.



„Možnost přivést ho se naskytla až někdy před 10 dny, a to už jsem ho do mužstva nechtěl. A to z mnoha důvodů, které nebudu veřejně rozebírat,“ uvedl kouč Zdeněk Ščasný k šanci přivést do sestavy záložníka, který v minulé sezoně za Piast Gliwice v 33 zápasech nastřádal 5 gólů a 8 asistencí, po sobotní výhře nad Slováckem 3:2.

Slovácko - Sparta: Tyč Kamila Vacka
Video se připravuje ...

Jeho slova potvrzuje i generální ředitel Sparty Adam Kotalík. „Vacek nám celou dobu tvrdil, že chce jít znovu ven. Teprve když o něm začala uvažovat Plzeň, vypadalo to, že možná změní názor, ale zájem Viktorie nakonec nebyl tak vážný,“ upřesnil situaci.

Vacek prožil v Polsku skvělou sezonu, kouč Pavel Vrba ho zkoušel i v reprezentaci. V Gliwicích ovšem zůstat nechtěl, klub na něho chtěl uplatnit opci, ale pak ji stáhl. A tak nyní Vacek trénuje s druholigovou Vlašimí a shání si angažmá.

Kamil Vacek ve Spartě moc příležitostí nedostával
Kamil Vacek ve Spartě moc příležitostí nedostával

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud