3. srpna 2016 • 12:18

Uhrin gratuloval Plzni: Nechci, aby proti nám byly takové šance

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie se vydali do Portugalska, kde je čeká odveta 3. předkola Evropské ligy. Trenér Dušan Uhrin před duelem s Rio Ave (první zápas doma 0:0) přiznal, že před těžkým zápasem s mužstvem trénoval i penalty. "Budeme vycházet z bloku, hrát jednodušše a na rychlé brejky," nastínil taktiku slávistický kouč.



Slavia byla na domácí půdě aktivnějším týmem, jenže nepodařilo se jí vstřelit gól. Do odvety jdou "sešívaní" se stejným výsledkem jako Plzeň proti Karabachu, která nakonec po remíze 1:1 venku vyválčila postup do play off Ligy mistrů.

"Blahopřeju Plzni, která postoupila a zajistila si Evropskou ligu. Je to pro nás ponaučení, i když Plzeň přežila čtyři stoprocentní gólové šance soupeře. Já bych si nepřál, aby soupeř měl takové šance, ale určitě bych si přál, abychom vstřelili gól," řekl slávistický trenér před odletem do Portugalska.

Uhrin před odvetou s Rio Ave se Slavií trénoval i penalty
Video se připravuje ...

Český klub o víkendu šetřil síly, ligový duel v Brně byl kvůli vytrvalému a silnému dešti odložený. "Já takhle nepřemýšlím. Máme dost hráčů, abychom případné ztráty nahradili," odmítl Uhrin tezi, že se jeho hráči díky neplánované pauze vyhnuli zraněním.

O základní sestavě stále nemá jasno, v hlavě nosí dvě varianty. "Rozhodnu se dnes večer, případně ve čtvrtek dopoledne," řekl kouč těsně před tím, než s celým týmem nasedl do letadla směr Portugalsko.

Slavia hraje proti Rio Ave ve čtvrtek od 21:00, utkání budeme sledovat na iSport.cz ONLINE.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Ščuk: Tlak bude ležet na Rio Ave
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud