15. srpna 2016 • 12:57

Úleva i hrozba pro Slavii. Anderlecht opouští kapitán, klub chce kata Sparty

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie tuto zprávu jistě přijmou s radostí. Jejich čtvrtečního soupeře Anderlecht Brusel před vzájemným střetnutím v play off Evropské ligy opouští opora a kapitán týmu Steven Defour. Belgický reprezentační záložník v pondělí absolvuje lékařskou prohlídku v Burnley, u nováčka v Premier League.



Zápas o důležitý postup do základní skupiny Evropské ligy ještě ani nevypuknul, ale už nyní si může vršovický klub vyškrtnout ze seznamu nebezpečných hráčů jednu postavu. Čtvrtečního soupeře Anderlecht opouští kapitán a nejlepší nahrávač z minulé sezony. Autor šesti asistencí Steven Defour míří do anglické Premier League, kde by měl oblékat dres Burnley.

V sestavě belgického týmu chyběl Defour už v třetím kole belgické ligy na půdě St. Truidenu, kde Anderlecht remizoval 0:0 a vůbec poprvé ztratil v sezoně body.

Kapitán Anderlechtu Steven Defour míří do Premier League
Kapitán Anderlechtu Steven Defour míří do Premier League

Anderlecht nicméně i nadále posiluje svůj kádr. Již během letní pauzy dorazil ze Steauy Bukurešť rumunský reprezentant Alexandru Chipciu. V posledních týdnech se navíc spekuluje, že by jej mohla následovat další opora rumunského klubu Nicolae Stanciu, na kterého má špatné vzpomínky pražská Sparta. Té 23letý ofenzivní záložník vstřelil ve dvou zápasech tři góly a výrazně se podílel na vyřazení letenského klubu z třetího předkola Ligy mistrů.

Sparta - Steaua: Stanciu se skácel po kontaktu s Frýdkem, pak z přímáku krásně vyrovnal
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud