16. srpna 2016 • 19:35

Informace Sportu nebyly pravdivé, Uhrin má plnou důvěru vedení

Autor: jp
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér Slavie Dušan Uhrin má naprostou podporu nejvyššího orgánu klubu, tedy celého představenstva. V úterním vydání deníku Sport bylo uvedeno, že oporu má kouč pouze v předsedovi představenstva Jaroslavu Tvrdíkovi. O den později se však ukázalo, že tyto informace nebyly pravdivé.



Slavia totiž ve včerejším prohlášení uvádí, že za trenérem Uhrinem stojí celé vedení klubu. „Jednoznačně konstatuji, že my, členové představenstva, Tomáš Syrovátka, Martin Krob, Tomáš Buzek a Josef Jinoch nyní neuvažujeme o odvolání trenéra A týmu,“ vyjádřil se k tématu člen představenstva Tomáš Syrovátka.

Odchod trenéra Uhrina v současné době tedy vůbec není na pořadu dne. „Úterní neseriózní informace deníku Sport o pozici trenéra Dušana Uhrina se nezakládají na pravdě. Trenér má plnou důvěru vedení klubu a poctivě se s týmem připravuje na play off Evropské ligy. Navíc načasování těchto nepravdivých spekulací zrovna dva dny před důležitým zápasem proti Anderlechtu nám přijde krajně nevhodné,“ uvádí v prohlášení ředitel komunikace Slavie Michal Býček.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

CELÝ SESTŘIH: Jihlava - Slavia 1:1. Hosté vyrovnali z ofsajdu a nedali penaltu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud