19. srpna 2016 • 13:45

Fanoušci Sparty si vyříkali s hráči remízu v Dánsku: Co to má bejt, ku**a?

Autor: pta, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Remíza 0:0 na půdě Sönderjyske je pořádně rozladila. Fanoušci Sparty dali přímo na stadionu v Dánsku najevo zklamání z toho, že český vicemistr v úvodním zápase 4. předkola Evropské ligy nedokázal porazit domácí, ačkoliv byl před utkáním brán za jasného favorita. Výtky k výkonu si zblízka vyslechl kapitán Bořek Dočkal a obránce Michal Kadlec.



K postupu mají fotbalisté Sparty před odvetou na Letné sice blíž, přesto si fanoušci představovali, že v souboji s dánským soupeřem budou mít jednoznačněji navrch. Tomu však dění na trávníku vůbec neodpovídalo.

Rozčarování v řadách příznivců, kteří kvůli zápasu cestovali téměř 900 kilometrů, bylo patrné hned po konci zápasu. Zklamání pocítili hráči v rudém pěkně zblízka. Sektor sparťanských fanoušků za jednou z branek totiž od hřiště oddělovalo jen nízké zábradlí, natažená síť a pár pořadatelů.

Několik jadrných výrazů slyšel Bořek Dočkal , který nakonec jednomu z fanoušků věnoval svůj dres. „Co to má bejt, ku**a? Hrajte, do prd**e,“ řval jeden z diváků zblízka na obránce Michala Kadlece , který rozpřáhnul ruce a snažil se diskutovat. Marně. „ Vácho , pojď sem, vole,“ volal další muž na záložníka Lukáše Váchu, který bouřlivou diskuzi sledoval zpovzdálí.

To, že výkon Sparty nebyl optimální, uznal i trenér Zdeněk Ščasný. „Představoval jsem si, že budeme aktivnější a kvalitnější směrem dopředu. Pokud chceme postoupit, tak se musíme výrazně zlepšit,“ uvedl Ščasný. V odvetě, která je na programu příští čtvrtek, mají jeho hráči co napravovat.

Obránce Sparty Michal Kadlec se zapojil do vzrušené diskuze s fanoušky
Obránce Sparty Michal Kadlec se zapojil do vzrušené diskuze s fanoušky

Koubek: Tohle byl nejtěžší zápas z těch tří, co jsem chytal
Video se připravuje ...

Ščasný: Vnímal jsem na hráčích nervozitu. Role favorita nám nesedí
Video se připravuje ...

Šural: Nebyl to optimální výkon. Hlavní cíl byl dát gól
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud