Stanislav Hrabě
21. srpna 2016 • 19:02

Mešanovič si cenil gólu jako od Inzaghiho: Sedět na lavičce nebylo příjemné

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bylo to velmi snadná pozice. V poslední minutě prvního poločasu Jaromír Zmrhal nacentroval, Milan Škoda trefil tyč a Muris Mešanovič snadno hlavou dopravil míč do odkryté příbramské branky. „Každý gól je pro útočníka dobrý. Nejlepší dával Pippo Inzaghi do prázdné branky a já mám z něj velkou radost,“ přivítal bosenský legionář gólovou trefu, která přispěla k nakonec pohodovému vítězsttví 3:0.



Mešanovičův gól měl v utkání velký význam, zbortil urputnou příbramskou obranu, druhý poločas Slavia už utkání zcela opanovala. „Určitě nám hodně pomohl, druhou půli už to vypadalo líp,“ potvrzuje Mešanovič. „První půli to nebylo ono, kazili jsme zbytečně lehké přihrávky. Pak už to šlo,“ zdůrazňuje. „Příbram není v příjemné pozici, prohrála všechno, nám se po dvou ligových remízách podařilo vyhrát a to je důležité,“ připomíná.

Se dvěma góly, trefil se i v úvodním duelu doma proti Zlínu (2:2), se dotáhl na nejlepšího slávistického střelce Gino van Kessela a má o jeden víc než vyhlášený kanonýr Milan Škoda .

„Neřeším to, jsem rád, že jsem se proti Příbrami trefili oba a hlavně, že jsme vyhráli,“ nesoutěží s kolegou na hrotu, kdo je úspěšnější. „To bylo důležité, protože jsme psychicky nebyli moc v pohodě,“ přiznává.

Proti Zlínu se podílel na obou gólech, proti Příbrami otevřel skore. „Jsem rád, že jsem přínosem. Když mě trenér postaví, snažím se odvést maximum. Dal jsem gól a jsem šťastný,“ opakuje.

Možná se tím přiblížil základní sestavě. „Od prvního zápasu jsem seděl na lavičce, nebylo to příjemné období. Byl jsem i trošku naštvaný. Nikdo není šťastný, když sedí, každý chce hrát. Já taky,“ říká Mešanovič.

Slavia - Příbram: Tyč! Gól! Škoda a Mešanovič ostřelovali, Slavia vede 1:0
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Příbram 3:0. Domácí mají první výhru
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud