23. srpna 2016 • 11:44

Albánský reprezentant míří do Plzně. Ukázali, že mě chtějí, řekl Kace

Autor: kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tři posily by měla tento týden představit Viktoria Plzeň. Kromě Tomáše Poznara a Martina Zemana, o kterých jsme již psali, by tou třetí měl být albánský defenzivní záložník Ergys Kace, který míří na západ Čech na hostování z PAOK Soluň s opcí.



Informace se objevila na sociálních sítích a píší o ní také albánská média, podle nichž třiadvacetiletý defenzivní záložník nejprve prodloužil smlouvu s řeckým celkem do roku 2020, a následně se dohodl na hostování ve Viktorii Plzeň.

Sedmnáctinásobný albánský reprezentant, který startoval i na letošním EURO ve Francii, informaci potvrdil v rozhovor pro fanouškovskou stránku paok24.com před tím, než odletěl.

Sledujte fotbalové přestupy ONLINE>>>


„Jsem šťastný, otevírá se nová kapitola mé kariéry. Cítím nervozitu, ale lidé (z Viktorie) ukázali, že mě chtějí a počkali. Je to trochu zvláštní, protože v Soluni mám svou rodinu, přátelé, ale musím se posunout,“ prohlásil s tím, že podle něj nabraly věci rychlý spád v uplynulých dnech. „Za poslední dva dny se toho událo hodně, nejprve jsem prodloužil kontrakt a poté se dohodl na hostování ve Viktorii,“ uvedl Kace.

Drobný záložník se v dresu Soluně poprvé představil už v sezoně 2010/2011, celkově v dresu PAOK odehrál 85 zápasů (jeden ročník strávil na hostování) a vstřelil šest branek. Na EURO si zahrál třicet minut v úvodním duelu Albánie proti Švýcarsku.

Kace by se měl stát třetí posilou v tomto týdnu. Podle zdrojů isport.cz oznámí Viktoria v nejbližších dnech příchod útočníka Zlína Tomáše Poznara a záložníka Sionu Martina Zemana.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud