Michal Koštuřík
27. srpna 2016 • 10:15

Zvrat v jednání! Poznar do Plzně asi nepůjde, spíš dopadne Liberec

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestup útočníka Tomáše Poznara do Plzně se odkládá. A možná se vůbec neuskuteční. Mistr včera vzkázal do Zlína, že jednání pozastavuje. Důvod? Kapitána Fastavu chtěl vzít jako náhradu za Michala Ďuriše, jenže toho se zatím do zahraničí nepodařilo udat. Podle informací deníku Sport však pošle na Poznara co nevidět vylepšenou nabídku Liberec. Vysoká hra pokračuje.



Už se viděl, jak válčí o tuzemský titul a v Evropské lize nastupuje proti AS Řím. Ouha, místo toho zřejmě čeká Tomáše Poznara pondělní ligová dohrávka proti Karviné. Ve zlínském dresu, který chtěl svléct.

Vidina atraktivnějšího angažmá se mu před víkendem rozplynula. Na západ Čech nejde, ale ještě může skončit v Liberci. Třeba během pár hodin. „Plzeň je odložena,“ potvrdil Sportu majitel Zdeněk Červenka.  

Poznara chtěli. Ale ve finále si to rozmysleli. V Plzni totiž zatím zůstává slovenský reprezentant Michal Ďuriš , který nezískal práci v cizině. I to se ještě může do konce srpna změnit. V tuhle chvíli však tuzemský šampion stopl rokování o příchodu zlínského střelce a nechá si Ďuriše, Marka Bakoše i Michaela Krmenčíka. Pouze Jan Holenda míří do Slovanu Bratislava.

Poznarův osud je tak pořád na vodě. Možná vše rozřeší nabídka Liberce, který neztratil na urostlého útočníka chuť. První oťukávání ještě na Zlín nezabralo, ale po postupu do skupiny EL budou mít Severočeši větší finanční možnosti. „Možná ještě do konce víkendu dají novou nabídku,“ uvedl důvěryhodný zdroj. „Pořád to běží,“ okomentoval boss Červenka hektické dění kolem kapitána Páníkova mužstva.

Aktuálně je Poznar v plné přípravě na pondělní duel s Karvinou. „Teď se k tomu nechci moc vyjadřovat. Možná že to bude v reprezentační pauze zase jinak,“ vzkázal útočník.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud