16. září 2016 • 17:05

Prázdná tribuna v Plzni. Při remíze s AS Řím šel kotel na hlavní tribunu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úvodní duel základní skupiny Evropské ligy s AS Řím skončil pro Viktorii Plzeň slibnou remízou 1:1. Domácí tým se v utkání musel vypořádat s jednou nepříjemností. Kotel nejhlasitějších příznivců tentokrát povzbuzoval z hlavní tribuny. Dva sektory za brankou zůstaly kvůli trestu od UEFA uzavřené, šlo zhruba o 450 míst.



Šlo o velmi nezvyklý pohled. Místa, odkud se při plzeňských zápasech linou nejsilnější pokřiky a kde se nejvíc slaví děkovačky po úspěšných duelech, v bitvě s AS Řím zela prázdnotou.

Plzeň pykala za nepřístojnosti z domácí odvety play off Ligy mistrů s bulharským Razgradem. Sektory P2 a P3, kam chodí zástupci plzeňského kotle, UEFA kvůli urážkám sudího a rasistickým projevům publika na následující zápas uzavřela.

Pro klub šlo o značnou nepříjemnost, skalní příznivci se museli přemístit na hlavní tribunu. Znamenalo to i organizační přesuny, na některá místa nešlo prodávat balíčky se vstupenkami na všechny tři domácí duely Evropské ligy.

Prázdná tribuna za jednou z branek nevypadala dobře, atmosféra utkání ale nijak zvlášť neutrpěla. Celkem 10 326 diváků strhl velmi zajímavý zápas, ve kterém po vyrovnaném průběhu domácí brali remízu 1:1. Slušně zaplněný byl i kotel římského AS, kde bylo asi 550 příznivců.

V následujícím domácím duelu (20. října s Astrou Giurgiu) už bude mít Plzeň sektor pro vlajkonoše otevřený. Zápas s AS proběhl bez problémů a UEFA tentokrát nemusí přistoupit k dalším sankcím.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Pivarník: Na Matějů se projevila únava z náročného programu
Video se připravuje ...

Bakoš: Chtěli jsme vyhrát, ale nakonec je bod zlatý
Video se připravuje ...

Bolek: Měli jsme toho dost, sáhli jsme si na dno
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud