22. září 2016 • 16:38

Rosický? Zajímá každého, řekl Lafata. Frýdek prozradil, jaké dostal rady

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mluví se o něm všude. Nejen ve Spartě je téma Tomáš Rosický na denním pořádku. „Snažíme se na to neupínat, ale samozřejmě to každého zajímá,“ prozradil kapitán David Lafata na adresu hvězdného spoluhráče před nedělním derby se Slavií. Záložník Martin Frýdek si zase pochvaluje, jak se bývalý hráč Dortmundu a Arsenalu věnuje hráčům a snažím se jim pomáhat.



Frýdek živí před nedělním šlágrem se Slavií svůj velký sen – zahrát si právě po boku Tomáše Rosického . „Koukal jsem na něho už jako malý kluk a chtěl si s ním jednou zahrát. Doufám, že se mi to tady splní,“ přeje si Frýdek.

Rosický se podle jeho slov okamžitě vžil do role lídra a snaží se spoluhráčům, co nejvíce pomáhat. „Hodně se s námi baví. Radí všem, co a jak máme dělat. Řešili jsme třeba rozehrávku, nabírání hráčů nebo jak by on sám nám nejvíc pomohl. Snažím se těm představám co nejvíce přiblížit,“ prozradil sparťanský univerzál.

Podle slov trenéra Ščasného bývalý hráč Arsenalu trénuje naplno s týmem a tak reálná šance na jeho druhý start po příchodu do Sparty existuje. „Připravují se téměř všichni hráči, až na dvě výjimky. Tomáš je v té skupině, která se připravuje.“

Lafata: Na Rosického se snažíme neupínat, ale každého to zajímá
Video se připravuje ...

Nejhezčí trefy z posledních derby? Dvakrát Lafata, ale vede Škodova paráda
Video se připravuje ...

Lafata: Pokud dám tři břevna a vyhrajeme, je to jedno
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud