27. září 2016 • 15:12

Sparta jedná s Libercem o Trpišovském, Guľu nepustí Žilina

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stane se Jindřich Trpišovský novým koučem pražské Sparty? Podle informací iSport.cz zahájila jednání s vedením Slovanu Liberec o jeho vyvázání ze smlouvy. Původní favorit Adrián Guľa zůstane v Žilině, která ho nechce pustit za žádnou cenu. Letenští hledají náhradu za odvolaného Zdeňka Ščasného.



Podle slovenských zdrojů v Žilině ani nepřistála žádná oficiální nabídka ze strany Sparty, protože majitel klubu Jozef Antošík odmítá Adriána Guľu pustit stejně jako před pár týdny, kdy o něj měly zájem polské kluby.

Veškerá pozornost Letenských je tedy upřena do Liberce, odkud chtějí získat perspektivního kouče Jindřicha Trpišovského.

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Slavia 0:2. Derby rozhodl Mešanovič se Zmrhalem
Video se připravuje ...

Potíž je v tom, že vlastník Slovanu Ludvík Karl nepustí svůj nejcennější poklad zadarmo. Bude chtít několikamilionové odstupné a navrch možná i hráčskou kompenzaci. V létě Liberečtí projevili zájem například o hostování Matěje Pulkraba nebo Tiémoka Konatého, jenž po vyřazení z A-týmu kvůli hrubému porušení smlouvy trénuje a hraje za juniorku.

Třetí variantou pro Spartu má být Václav Kotal, trenér reprezentační devatenáctky, který v minulé sezoně dovedl Zbrojovku Brno na překvapivé šesté místo.

Prozatím byl pověřen vedením A-týmu dosavadní asistent David Holoubek. Společně se Stanislavem Hejkalem a Zdeňkem Svobodou povede Spartu ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti Interu Milán.

UNIKÁTNÍ VIDEO: Derby pražských "S" pohledem kamer přímo ze hřiště
Video se připravuje ...

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud