30. září 2016 • 10:57

Inter to schytává! Na Spartě byl trapný, píší v Itálii. Hráči nadávají za selfie

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po nečekané domácí prohře s izraelským Hapoel Beer-Sheva se dušovali, že na Spartě předvedou mnohem lepší výkon. Jenže fotbalisté Interu Milán vybouchli ještě víc. Po prohře 1:3 to hráči i trenér Frank de Boer od italských médií pořádně schytávají. A hněvu fanoušků neunikl záložník Marcelo Brozovič, který přitom do Prahy s týmem ani necestoval...



Tohle se fanouškům líbit nemohlo. Inter byl na Spartě od začátku hodně lehkovážný a jedna chyba střídala druhou. Domácí navíc italského favorita jednoznačně předčili v nasazení a bojovnosti. Slavný milánský celek nestíhal.

Není divu, že Inter po další prohře v Evropské lize dostává doma kapky. „Přístup Interu k zápasu v Praze byl trapný. Hráči soupeři darovali míče a jen se dívali, jak kolem nich běhá,“ píše list La Gazzetta dello Sport, který dokonce kolapsu italského giganta vyhradil rubriku „Inter - evropská katastrofa“.

Slavný italský deník viděl tři hlavní důvody, proč Inter na Spartě padl. „Prvním byl právě přístup k zápasu. Druhým to, že trenér De Boer nasadil hráče, kteří v Serii A tolik nehrají, a oni opět zklamali. Třetím pak to, že Inter v této sezoně až příliš často inkasuje jako první a musí dotahovat,“ hodnotí.

„Noční můra Interu v Evropě pokračuje. Hráči přijeli do Prahy málo hladoví, naopak pro Spartu byla výměna trenéra impulzem. Vypadalo to, jako by už měli fotbalisté Interu v hlavě nedělní zápas proti AS Řím,“ tvrdí pro změnu deník Corriere dello Sport.

Brozovič: Místo smutku selfie

Fanoušky Interu po zápase pořádně vytočil Marcelo Brozovič. Chorvatský záložník milánského klubu totiž nebyl k utkání nominován kvůli špatné disciplíně a doma svědomí evidentně nezpytoval.

Nedlouho po konci zápasu na Spartě dal totiž Brozovič na svůj Instagram koláž několika „selfie“ se svou přítelkyní. Chorvat na nich nevypadá, že by ho těžká porážka jeho spoluhráčů zrovna dvakrát mrzela.

„Inter je ve vážných problémech a ty si tady fotíš selfie!“ štvalo jednoho z italských fanoušků. „Je vidět, že jsi hodně zklamaný, že tě trenér nepovolal k zápasu,“ napsal další. To je nicméně výběr těch slušných vzkazů...

Inter má prostě velké problémy. Fanoušky si potřebuje udobřit v neděli, kdy hraje na horké půdě AS Řím.

Zklamaní fotbalisté Interu Milán odcházejí ze hřiště po porážce od Sparty
Zklamaní fotbalisté Interu Milán odcházejí ze hřiště po porážce od Sparty

Holoubek: Zdálo se mi, že dá Kadlec hattrick, pro Dočkala mám respekt
Video se připravuje ...

Václav Kadlec: Pomohla nám dobře zvolená taktika
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud