4. října 2016 • 04:59

Schůzka na nejvyšší úrovni. Trenér Trpišovský už jednal s Křetínským

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednání o příchodu kouče Jindřicha Trpišovského do Sparty se opět o kousek posunulo. Podle informací Sportu se v pondělí liberecký trenér sešel přímo s majitelem letenského klubu Danielem Křetínským. U Nisy si však stále neumí představit, že by o úspěšného trenéra nyní přišli. Jindřích Trpišovský po triumfu nad Teplicemi 2:0 libereckým hráčům oznámil, že se jednání se Spartou zúčastní.



Za koučem Jindřichem Trpišovským vykročila Sparta již před týdnem - oslovila Liberec, zda je ochoten o něm vůbec jednat. Klub ze severu kývnul. A tak mohl nastat krok číslo dva - setkání trenéra Liberce s představiteli letenského klubu.

K němu už podle informací Sportu potvrzených ze dvou různých zdrojů také došlo. V pondělí večer došlo ke druhé schůzce a dokonce na té nejvyšší úrovni! Poptávaný kouč hovořil přímo s majitelem Sparty Danielem Křetínským.

Ostatně tak nastalo pouze to, co již Trpišovský pověděl liberecký hráčům na večírku po výhře 2:0 nad Teplicemi, který se uskutečnil v jedné restauraci v centru Liberce, kde modrobílý tým mimo jiné oslavil narození potomků Vladimíra Coufala a Petra Ševčíka. Trenér měl fotbalistům oznámit, že s pražským klubem bude jednat.

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Teplice 2:0, Slovan zlomil ligovou mizérii
Video se připravuje ...

„Jen jsem jim oficiálně oznámil, jaká je situace, protože před tím jsme se o tom nebavili. Hráčům jsem řekl, že nějaká jednání proběhnou a že se jich zúčastním, ale že v tuto chvíli neumím odhadnout, jak to dopadne,“ prozradil deníku Sport Jindřich Trpišovský.

Na pozápasové tiskové konferenci s Teplicemi Trpišovský oznámil, že v pondělí bude jednat i s majitelem Liberce Ludvíkem Karlem. Od něj měl dostat posvěcení k jednání se Spartou. Především však bude záležet právě na libereckém bossovi, zda případný transfer umožní. Ambiciózní kouč je totiž U Nisy do léta smluvně vázán, navíc i s opcí.

A sportovní ředitel Slovanu Jan Nezmar i v pondělí Sportu zopakoval, že si stále neumí představit, že by trenéra v rozeběhnuté sezoně klub uvolnil.

„Byl by to obrovský zásah. Ale když nás minulé pondělí Sparta oslovila s žádostí, jestli bychom s nimi mohli vstoupit do jednání o trenéru Trpišovském, řekli jsme, že v rámci dobrých vztahů do nějakých jednání vstoupíme, byť si stále neumím představit, že trenéra uvolníme v rozeběhnuté sezoně,“ vysvětlil sportovní ředitel v pondělí.

„A zároveň jsme tím umožnili i Spartě, aby se pobavila s trenérem Trpišovským. Uvidíme, jestli se ke stolu dostaneme i my,“ dodal Jan Nezmar. U třetího kroku by již měla být i liberecká strana.

CELÝ SESTŘIH: Brno - Sparta 3:3. Divoký zápas srovnali domácí v závěru
Video se připravuje ...

Další zajímavosti z fotbalu a informace o národním týmu či kauze Lukáše Váchy a Tomáše Koubka najdete v úterním vydání deníku Sport. 
Elektronickou verzi si můžete přečíst ZDE>>>

Titulní strana úterního vydání deníku SportFoto Sport

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

V pondělí se liberecký trenér Jindřich Trpišovský sešel přímo s majitelem letenského klubu Danielem Křetínským
V pondělí se liberecký trenér Jindřich Trpišovský sešel přímo s majitelem letenského klubu Danielem Křetínským

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud