20. října 2016 • 04:58

Slávistické parády v Brně! Barák levou i pravou a gólová superakce

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak takhle by to šlo! Fotbalisté Slavie předvedli na půdě Brna v dohrávce odloženého zápasu 1. kola ePojisteni.cz ligy výborný výkon. Především v ofenzivě se svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého skutečně činili. „Proti takovému týmu jsem dlouho nehrál,“ uznal i kouč Zbrojovky Svatopluk Habanec. Jako důkaz poslouží všechny góly „sešívaných“. Vychutnejte si je ve videích iSport.cz.



Barák levou

První gól Slavie přišel už v 9. minutě. Nutno dodat, že s velkým přispěním domácího obránce Milana Lutonského. Ten totiž místo odvrácení míče namazal Antonínu Barákovi. Slávistický záložník byl velmi pohotový a levačkou uklidil míč do sítě. Talentovaný reprezentant do 21 let ukázal, že ne vždy je nutně potřeba rána.

Brno - Slavia: Barák otevřel skóre po hrubce Lutonského, 0:1
Video se připravuje ...

Barák pravou

Antonín Barák ovšem neměl dost a ukázal, že je ve velké pohodě. Když mu ve druhém poločase sklepl míč na hranici velkého vápna útočník Milan Škoda, vůbec neváhal a krásně vypálil. Co na tom, že slabší pravou nohou. 2:1.

Brno - Slavia: Znovu Barák! Záložník Slavie se trefil podruhé, 1:2
Video se připravuje ...

Netradiční střelec Frydrych

Zatímco Barák se v posledních týdnech zapisuje mezi střelce pravidelně, obránce Michal Frydrych ještě za Slavii gól v soutěžním zápasem nedal. To se v Brně změnilo, šestadvacetiletý fotbalista se prosadil mazácky hlavou na zadní tyč. Mimochodem, míč opět skvěle nacentroval Josef Hušbauer.

Brno - Slavia: Hušbauer nacentroval z přímáku, Frydrych se hlavou trefil k tyči, 1:3
Video se připravuje ...

Superakce na závěr

Jednu parádu si ještě slávisté pošetřili. A byla to lahůdka. Josef Hušbauer opět prokázal skvělou kopací techniku, když poslal míč chytře na zadní tyč, kde číhal Dušan Švento. Ten neváhal a hlavou hned přihrál Milanu Škodovi. A kanonýr „sešívaných“? Ten si věděl rady a míč poslal krásně do sítě.

Brno - Slavia: Milan Škoda přidává čtvrtý gól Slavie, 1:4
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Brno - Slavia 1:4. Hosté jsou už třetí
Video se připravuje ...

Radost z gólu Milana Škody a Antonína Baráka
Radost z gólu Milana Škody a Antonína Baráka

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud