5. prosince 2016 • 15:49

Boj o Néstora! Záložníka Dukly chce Sparta i Plzeň, už poslaly nabídky

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ofenzivní záložník Dukly Néstor Albiach s největší pravděpodobností v zimě změní angažmá. O jeho služby se totiž zajímají dva čeští giganti - Viktoria Plzeň a Sparta. Oba kluby už dokonce poslaly na Julisku konkrétní nabídku. Deník Sport již dříve informoval, že cena španělského šikuly by se mohla vyšplhat až na 15 milionů korun.



Začínající jednání o Néstorovi potvrdil pro server Aktualne.cz sportovní ředitel Dukly Günter Bittengel. „Mohu potvrdit, že jsme na něj dostali dvě konkrétní písemné nabídky. A to od Plzně a Sparty,“ řekl.

Hotového a jasného není nic, ještě budeme celou věc řešit s hráčovým španělským agentem. Ale počítáme už předběžně s tím, že si za Néstora asi budeme muset hledat náhradu,“ dodal Bittengel.

Podle informací Aktuálně má v tuto chvíli Néstor blíže angažmá ve Spartě, která mu údajně nabízí vyšší základní plat.

Jednání s Plzní se podle informací iSport.cz zasekla na tom, že měl Néstor velké platové požadavky. Dokonce takové, že by se stal nejlépe placeným hráčem Viktorie.

Néstor odehrál v této sezoně ePojisteni.cz ligy 14 zápasů, ve kterých nastřílel 5 branek. Celkově už má v české nejvyšší české soutěži 69 zápasů a 14 gólů.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

Dukla - Slovácko: Druhou šanci už Néstor proměnil, 1:0
Video se připravuje ...

Příbram - Dukla: Néstor další povedenou ranou trefil břevno
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud