Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

V Plzni chorál, na Spartě Santa Holoubek. Týmy přály fanouškům

Autor: iSport.cz

Hodně štěstí, zdraví či titul v Evropské lize. Vánoční přání českých fotbalových klubů byla podobná, ale některé zvolily originální způsob. V Edenu popřála fanouškům pětice hráčů Slavie, před kameru si stoupli také sparťané, kteří přáli kromě štěstí a zdraví i mistrovský titul a jarní úspěch v Evropě. Netradičně pojali zdravici fotbalisté Bohemians, kteří odpovídali na vánoční otázky a fotbalisté Plzně zase tancovali.

V Plzni se skandovalo, zpívalo i tancovalo

Jako lídr tabulky půjdou do jarní části ePojisteni.cz ligy fotbalisté Plzně, kteří svým fanouškům popřáli pevné zdraví a hodně štěstí. Sólo přání ještě předvedli Roman Hubník s Milanem Petrželou, když si pohráli s míčem s míčem a na závěr svého přání zatancovali i zazpívali.

Ligový podzim v 60 sekundách: FC Viktoria Plzeň
Video se připravuje ...

Na Letné přejí titul i úspěch v Evropě

Z tradičních a klasických přání vybočili fotbalisté Sparty v čele s trenérem Davidem Holoubkem. Jejich velkým přáním pro všechny sparťany byl samozřejmě mistrovský titul, ale také další úspěšné tažení v jarní fázi Evropské ligy.

Ligový podzim v 60 sekundách: AC Sparta Praha
Video se připravuje ...

Dotazník v Ďolíčku, hromadné přání v Edenu

Originálně se k vánočnímu přání postavili ve Vršovicích. Fanoušci Bohemians se z vánočního dotazníku dozvěděli třeba to, zda jejich oblíbenci preferují kapra či řížek a všichni aktéři se shodli na nejhorším dárku, který kdy dostali. O kousek vedle v Edenu si pak vzala slovo pětice slávistů a svým fanouškům popřáli tradičně hodně štěstí a zdraví.

Ligový podzim v 60 sekundách: Slavia Praha
Video se připravuje ...

Ligový podzim v 60 sekundách: Bohemians 1905
Video se připravuje ...