28. prosince 2016 • 23:53

Chtěl bych dát nějaké góly a získat se Slavií trofeje, přeje si norská posila

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Posunout se v kariéře, získat nějaké trofeje a zahrát si evropské poháry. S takovými plány přišel do Slavie obránce se zkušenostmi z norské reprezentace Per-Egil Flo. Klubu z Edenu se upsal do léta roku 2019. „Ligu mistrů jsem nikdy nehrál, to by byl prima start. Zahrát si evropské poháry, to musí bavit každého a já bych si to rád zopakoval,“ řekl bývalý hráč Molde pro Slavia TV.



Zájem o defenzivního hráče měla řada klubů, Flo pak prozradil, proč byla Slavia jeho jedničkou. „Jednání byla dlouhá a teď jsem rád, že jsme už podepsali smlouvu a já jsem součástí takového klubu, jakým je Slavia. Jako bych cítil, že bych se jí mohl hodit. Už se těším, až potkám nové spoluhráče a začneme se připravovat na druhou část soutěže,“ prohlásil fotbalista, jehož strýcem je Tore André Flo, jenž to dotáhl až do Chelsea.

Ligový podzim v 60 sekundách: Slavia Praha
Video se připravuje ...

Angažmá ve Slavii bere Flo jako posun v kariéře a věří, že byla dobrou volbou. „Chci se dál rozvíjet, hrát tak dobře, jak jen to půjde a pomoci týmu, aby vyhrával a dosáhl na nějaké trofeje,“ svěřil se Nor. Zároveň se těší, až si zahraje na stadionu v Edenu. „Je to fantastický stadion. Zaslechl jsem, že chodí docela dost lidí, tak jsem zvědavý na tu atmosféru.“

Zároveň Flo prozradil, na co se mohou fanoušci v jeho podání těšit. „Snažím se hodně běhat, hrát nahoru-dolů a k tomu přidávat přesné přihrávky. Doufám, že přidám i nějaké gólové asistence a samozřejmě góly,“ dodal optimisticky.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Do Slavie přichází posila z Norska, pražský klub posílí Flo
Do Slavie přichází posila z Norska, pražský klub posílí Flo

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud