Jan Podroužek
2. ledna 2017 • 19:06

Odchod ze Slavie? O Zmrhala se zajímají Brémy a znovu Rusko

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Příchod, příchod, příchod, příchod... A teď asi odchod. Velký odchod! O Jaromíra Zmrhala se prý zajímá bundesligový Werder Brémy, kde už působí Theodor Gebre Selassie. Záložník Slavie už byl dvakrát na odchodu z Edenu, teď se zdá, že se mu nabízí třetí možnost. Podle informací Sportu má zároveň trvat i zájem z Ruska.



Bylo to trochu kouzlo nechtěného. Nebo nebylo...? „Základ sestavy nám zůstal. Je možné, že by zelenou k přestupu dostal akorát Jarda Zmrhal, který už byl dvakrát na odchodu, ale v tuto chvíli nevím nic konkrétního,“ rozvinul zajímavou teorii na první zimním srazu kouč Slavie Jaroslav Šilhavý.

Podmiňovací způsob z jeho slov aby teď letěl oknem. Podle zpráv Sportu se o klíčového hráče sešívaných zajímá Werder Brémy, Zmrhal má k bundeslize blízko zřejmě i kvůli své rakouské agentuře Grass is Green, která ho zastupuje, a která se stará například i o obránce Leicesteru a vítěze Premier League Christiana Fuchse.

Spekulace podporuje i fakt, že Slavia prý stále nemá pohromadě všechny posily. Do Edenu by měla brzy dorazit pátá, má jít o španělského křídelního hráče, který působí v domovské lize.

Údajně ovšem ještě nedošlo na konkrétní nabídku, ta od Vezery zatím stále nedorazila.

Souběžně se zájmem Werderu má trvat i kontakt mezi Slavií a ruskou stranou ohledně Zmrhala. V minulosti byl na reprezentačního záložníka silně zvědavý třeba Rubin Kazaň.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Vše o fotbalových přestupech a spekulacích najdete ZDE »

Flo: Běhám, dokud můžu. A mám dobrou levačku
Video se připravuje ...

Trenér Slavie Šilhavý: Věřím, že ještě jedna posila přijde. Chci záložníka
Video se připravuje ...

Slavia zahájila přípravu. Do Číny poletí bez Keniji, Deliho a Ngadeua
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud