5. ledna 2017 • 15:18

Mihalík jde do Cracovie. Uvidí se, zda stojí za milion eur, píší v Polsku

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve Slavii nejdřív patřil do základní sestavy, na podzim se v ní však neobjevoval pravidelně. Slovenský záložník Jaroslav Mihalík proto odchází do Cracovie Krakov, kde by měl hostovat do konce sezony. Účastník polské ligy, kterému po podzimu patří 14. místo, potvrdil transfer na svém webu, kde informoval, že má na Mihalíka opci na přestup.



O Mihalíkově odchodu už hovořil šéf Slavie Jaroslav Tvrdík , klub z Edenu mu tak chce umožnit větší herní vytížení. „Jako slovenský reprezentant chce mít před červnovým mistrovstvím Evropy hráčů do 21 let jistotu nastupovat v základní jedenáctce a požádal o uvolnění na hostování. Klub mu vyjde vstříc a pravděpodobně bude hrát v některém z polských nebo slovenských klubů.“

Volba nakonec padla na Cracovii, kde Mihalík absolvoval zdravotní testy, poté stvrdil přestup a zapózoval s dresem číslo 23. Během jarní části sezony si v Polsku chtějí prověřit kvality nové posily, která fotbalově vyrostla v Žilině. „Slavia za něj před rokem zaplatila jeden milion eur. Cracovia si chce být nejdřív jistá, že stojí za takové peníze,“ píše se na polském serveru weszlo.pl.

Od příchodu do Edenu Mihalík nastoupil do 20 ligových zápasů a vstřelil dva góly. Kromě něho by měl ze Slavie odejít hostovat také útočník Gino van Kessel, nabídky z dalších klubů má obránce Jan Mikula. O útočníka Lukáše Železníka sice stojí Zlín, avšak hráč dnes se Slavií odjel na soustředění do Číny.

Kádr Slavie pro soustředění v Číně
Brankáři: Jiří Pavlenka, Přemysl Kovář, Martin Otáhal
Obránci:
Jiří Bílek, Jan Bořil, Per-Egil Flo, Michal Frydrych, Michael Lüftner, Vojtěch Mareš, Tomáš Jablonský
Záložníci:
Marko Alvir, Antonín Barák, Josef Hušbauer , Gino van Kessel, Ruslan Mingazov, Daniel Souček, Tomáš Souček, Jasmin Ščuk , Dušan Švento, Jaromír Zmrhal, Jan Sýkora
Útočníci:
Mick van Buren, Muris Mešanovič, Milan Škoda , Lukáš Železník

Teplice - Slavia: Barák položil centr před Mihalíka, ten dal Slavii vedení 2:1
Video se připravuje ...

Slavia - Plzeň: Mihalík se trefil po úniku Bořila, 1:0
Video se připravuje ...

PŘESTUPY ONLINE sledujte ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud