20. ledna 2017 • 22:47

Baráka chtěl přední klub z Itálie! Slavia nabídku na oporu odmítla

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S bojem o titul to myslí vážně. Vedení pražské Slavie zavrhlo zajímavou nabídku na reprezentačního záložníka Antonína Baráka, o jehož služby měl zájem jeden z předních klubů z italské Serie A. „Představenstvo dnes odmítlo nabídku na hráče, který je jednou z opor týmu,“ napsal na svůj Twitter boss Jaroslav Tvrdík.



Předseda představenstva Slavie přišel se zajímavou informací na svém twitterovém účtu. „Představenstvo Slavie dnes odmítlo nabídku na přestup hráče Antonína Baráka, jedné z opor týmu v boji o titul, do předního italského klubu,“ napsal.

Zájem o perspektivního fotbalistu je pochopitelný. Pod trenérem Jaroslavem Šilhavým šly Barákovy výkony strmě nahoru. Výborná forma ho vynesla i do nominace reprezentačního áčka. Hned v prvním utkání v dresu se lvem na prsou vstřelil branku. Ve Slavii si dvaadvacetiletý záložník vybudoval silnou pozici. I proto vedení nabídku z Itálie smetlo ze stolu.

Zlín - Slavia: Barákův centr klepl do brány Mešanovič a je to 3:0
Video se připravuje ...

Slavia po povedeném podzimu si totiž myslí na mistrovský titul. Během zimní pauzy přivedla 5 posil, na které vynaložila nemalé peníze. Oslabení kádru by podle slov Jaroslava Tvrdíka přicházelo v úvahu při dobré nabídce na Jaroslava Zmrhala, který má přislíbený přestup do zahraničí.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje Slavii? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud