28. ledna 2017 • 17:46

Sparta - Sturm Graz 5:0. Letenští vládli, trefili se Juliš či Néstor

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty předvedli v úvodním přípravném duelu na svém druhém soustředění ve Španělsku vynikající výkon a rakouský Sturm Graz přehráli jasně 5:0. Aspoň čtyři branky tak dali ve čtyřech z pěti dosavadních zápasů. Skóre otevřel po deseti minutách po pěkném Dočkalově vysunutí Lukáš Juliš, dvoubrankové vedení pražskému týmu daroval zmatkující soupeř. V 57. minutě se pak po další rychlé kombinaci prosadila zimní posila Néstor Albiach. O dvě minuty později to bylo už 4:0, když penaltu po faulu na pronikajícího Čermáka s přehledem proměnil Bořek Dočkal. Skóre uzavřel v 82. minutě David Lafata.



MATCH OVERVIEW LEGACY

Letenští potvrdili, že v dosavadním průběhu přípravy se jim daří, když navázali na bezbrankovou remízu s Freiburgem, výhru 5:0 nad Ružomberokem, vítězství 4:0 nad Teplicemi a triumf 5:1 nad druholigovým Ústím nad Labem.

Dalším soupeřem Sparty ve Španělsku bude Ferencváros, proti kterému dnes v Olivě nastoupil Liberec a po obratu vyhrál 3:2. O záchranu bojující Slovan ještě 24 minut před koncem prohrával 0:2, zásluhou Martina Graiciara a penalty Egona Vůcha však vyrovnal a Graiciar přidal v 80. minutě rozhodující branku.

Sparta Praha - Štýrský Hradec 5:0 (2:0)
Branky: 11. Juliš, 33. vlastní Koch, 57. Néstor, 59. Dočkal, 82. Lafata.
Sestava Sparty: Koubek - Karavajev, Mazuch (46. Holek), Michal Kadlec, Vatajelu (61. Hybš) - Néstor (69. Ch. Frýdek), Sáček (46. Čermák), Mareček (61. Vácha), Dočkal (61. Havelka), Konaté (69. V. Kadlec) - Juliš (61. Lafata). Trenér: Požár.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud