1. března 2017 • 15:00

Senzační zpráva z Letné! Sparta opět jedná s trenérem Vrbou

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stačila jen dvě jarní ligová kola a trenérský tandem Tomáš Požár – David Holoubek je na Letné v ohrožení. Sparta podle informací iSport.cz po porážce 1:3 v Jablonci znovu zahájila jednání s bývalým koučem národního týmu Pavlem Vrbou! Otázkou však zůstává, jak by třiapadesátiletého experta přijali vzhledem k jeho plzeňské minulosti sparťanští fanoušci.



Tak to šlo rychle. Stačilo, aby Sparta v úvodu jarní sezony vypadla s Rostovem z Evropské ligy a v domácí soutěži padla v Jablonci, a vedení klubu rázem ztrácí důvěru v trenérský model, v němž Davida Holoubka zaštiťuje sportovní ředitel Tomáš Požár. To je první překvapivá zpráva. Ta druhá, a ještě senzačnější, zní, že novým šéfem letenské lavičky by se mohl stát Pavel Vrba !

„Sparta Vrbu kontaktovala už na podzim. Nyní ho znovu oslovila a jedná s ním,“ potvrdil redakci iSport.cz dobře informovaný zdroj.

K pikantnímu spojení totiž mohlo opravdu dojít už před několika měsíci, kdy nejbohatší klub s Vrbou mluvil poprvé. Jenže ten byl tehdy ještě smluvně vázán v ruské Machačkale, takže nabídku s díky odmítl. Teď je však Vrba bez angažmá a tudíž okamžitě k dispozici.

Sparta na jaře výsledkově i herně tápe, na první Slavii ztrácí šest bodů a na druhou Plzeň, která má zápas k dobru, pět. Hlavní cíl sezony – zisk titulu – je tedy ve vážném ohrožení, takže je třeba jednat rychle.

Otázkou však zůstává, jak by Vrbu přijali vzhledem k jeho plzeňské minulosti sparťanští fanoušci. Tato obava byla ostatně jedním z dalších důvodů, proč námluvy Sparty s přerovským rodákem nedopadly už na podzim.

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje ve Spartě? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

Pavel Vrba se chystá dát týmu novou šťávu
Pavel Vrba se chystá dát týmu novou šťávu

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud