Jan Vacek
16. března 2017 • 04:59

Limberského další průšvih? Z hotelu šel na tah, v Plzni asi po sezoně skončí

Autor: Jan Vacek, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je nepoučitelný. Když už se zdálo, že zkušený obránce David Limberský po sérii skandálů ubral plyn a zklidnil se, předvedl další úlet. Podle informací Sportu se zpronevěřil klubovým pravidlům, když po utkání Viktorie Plzeň s Libercem utekl z hotelu na noční tah a vrátil se až nad ránem. Od klubu měl vyfasovat tučnou pokutu. Zároveň mu údajně bylo naznačeno, aby si v létě hledal nové angažmá. Navíc to mohl být jeden z důvodů, proč se nevešel do nominace na středeční utkání s Bohemians (1:0).



David Limberský je živel. S dodržováním životosprávy si v minulosti nikdy nedělal příliš hlavu a nic se na tom nezměnilo ani nyní, kdy se jeho kariéra postupně láme do závěrečné fáze.

Naposledy zkušený obránce porušil interní pravidla po sobotním utkání s Libercem. „Limberský opustil hotel, vrátil se až na snídani. Od klubu dostal tučnou pokutu,“ potvrdily Sportu dva na sobě nezávislé zdroje, které si nepřály být jmenovány.

BLOG o Limberského průšvihu: Nepoučí se a pokuta nestačí. V Plzni mu musí ukázat dveře »

David Limberský s Milanem Petrželou na pivku! Jen co skončila podzimní část...
David Limberský s Milanem Petrželou na pivku! Jen co skončila podzimní část...

To rozlítilo vedení klubu na maximální obrátky. Dlouholetému obránci a bývalému kapitánovi uložilo vysokou pokutu. Zloba nejvyšších šéfů Viktorie zašla tak daleko, že měli problémovému hráči říct, aby si po sezoně našel nové angažmá.

Tenhle průšvih mohl být jedním z důvodů, proč Limberský nebyl nominován do středeční dohrávky 16. kola ePojisteni.cz ligy proti Bohemians. Podle oficiálního vyjádření západočeského klubu stojí za absencí 33letého levého obránce zdravotní problém. „Limberský byl jedním z hráčů, který léčil šrámy. Do hry ho nepustilo zranění,“ uvedl Pivarník na tiskové konferenci.

Další informace o situaci Davida Limberského v Plzni čtěte ve čtvrtečním Sportu. Elektronickou verzi včetně archivu novin najdete ZDE

Titulní stránka deníku Sport 16.3. 2017 Titulní stránka deníku Sport 16.3. 2017Foto Sport

Příbram – Plzeň: Gól Limberského na 0:1. Slavil kontroverzně jako řidič!
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Bohemians - Plzeň 0:1. Viktoria stáhla náskok Slavie
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud