27. března 2017 • 16:47

Špatné zprávy! Rosický musel na další operaci, v této sezoně si nezahraje

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nepříjemné zvěsti se potvrdily. Záložník Sparty Tomáš Rosický si v této sezoně už určitě nezahraje, dlouhodobé problémy s Achillovou šlachou se totiž rozhodl vyřešit operací, která proběhla bez komplikací. Svůj návrat do pražského klubu ale bývalý reprezentační kapitán nevzdává. Chce se připravit na příští sezonu. „Já to ještě jednou prostě musím zkusit,“ uvedl pro oficiální web Sparty šestatřicetiletý fotbalista.



Zranění se nelepší. Po problémech na podzim to nejprve ustoupilo a vše bylo v pořádku. V přípravném období všechno vypadalo dobře, ale bohužel se mi to vrátilo. Operaci se nevyhnu,“ vysvětlil Rosický pro Sparta TV.

Proto se už v této sezoně na trávníky určitě nepodívá. Po svém návratu do Sparty tak zatím zůstane u bilance pouhých 19 minut proti Mladé Boleslavi. Více mu zranění nedovolila.

Rosický se pro operaci rozhodl z důvodu dlouhodobých potíží, které nebylo možno léčit konzervativní cestou. Samotný zákrok v pondělí proběhl standardně a bez komplikací,“ píše Sparta na svém webu.

Končit s fotbalem se ale Rosický i přes neustálé zdravotní trable nehodlá. Po operaci bude opět bojovat, aby si ještě za Spartu zahrál. „Je to jako v životě – pokud je naděje, člověk o ni musí bojovat,“ hlásí zkušený záložník.

Sparta - Dukla: Rosický sleduje zápas z tribuny s Kováčem, Svobodou a Michalem Kadlecem
Video se připravuje ...

Záložník Sparty Tomáš Rosický už si v této sezoně nezahraje
Záložník Sparty Tomáš Rosický už si v této sezoně nezahraje

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud