7. května 2017 • 12:00

Slávisté se bavili o kung-fu faulu: Klasickej Frydrych. Vždyť je to magor...

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tento moment pořádně zkomplikoval cestu fotbalistů Slavie za důležitým vítězstvím na Bohemians 3:1. Ve 13. minutě sestřelil Michal Frydrych v pokutovém území Milana Jiráska, když vystřelil svoji nohu proti soupeřově hlavě. Rozhodčí nařídil penaltu a Klokani z ní srovnali na 1:1. Celou situaci pak rozebírali slávisté Antonín Barák a Jaromír Zmrhal v netradičním pozápasovém rozhovoru pro klubovou televizi, své si k tomu řekli i další Frydrychovi spoluhráči.



Nebylo pochyb, že rozhodčí Pavel Orel nařídil pokutový kop správně. S podivem bylo, že neohodnotil Frydrychův zákrok žádnou kartou. Jako faul ve stylu kung-fu ho hodnotili někteří fanoušci na sociálních sítích i televizní komentátoři při přenosu. Do diskuze se při rozhovoru Baráka se Zmrhalem před kamerou zapojili i ostatní slávisté, kteří zrovna vycházeli z šatny.

Barák: „Spolu jsme koukali na penaltu. Jak jsi to viděl ze střídačky? Já si myslím, že to bylo sporný, ale Frýďa tam šel jako blázen. Co bys k tomu řekl?“

Zmrhal: „Frýďa je tím známej. On tam prostě vlítnul.“

Kolem prochází Muris Mešanovič: „Klasickej Frydrych, kamaráde, co k tomu říct…“

Zrmhal: „Hlava, nehlava…“

Do rozhovoru se na chodbě zapojuje Josef Hušbauer : „Vždyť to je magor normálně. Normálně to řekni, ty vole. Tam takhle vlítne, já bych to měl.“ Hušbauer byl skutečně zákroku nejblíž a následně jako první hned diskutoval se sudím.

Zmrhal: „Ale omluvil se mi. Po zápase mně poděkoval, že jsme dali ten druhej (gól). Sykimu podle mě taky (za třetí gól). Ví o tom.“

Bohemians - Slavia: Frydrych kopl Jiráska do hlavy, Markovič z penalty prostřelil Pavlenku - 1:1
Video se připravuje ...

Rozhovor mezi spoluhráči se nesl v uvolněném duchu. Slavia nakonec udělala možná klíčový krok na cestě za titulem, tři kola před koncem sezony má v tabulce dvoubodový náskok na druhou Plzeň. Ani Frydrychův zkrat nakonec červenobílé nezastavil. „Takových bodů si musíme vážit, já tady vyhrál snad podruhý od doby, co jsem v áčku Slavie,“ uzavřel Zmrhal hodnocení před kamerou.

VIDEO | Pozápasový rozhovor Baráka se Zmrhalem

CELÝ SESTŘIH: Bohemians - Slavia 1:3. Slavia má v boji o titul zase navrch
Video se připravuje ...

Bohemians - Slavia: Mingazov se trefil hlavou přesně k tyči, Slavia vede 1:0
Video se připravuje ...

Bohemians - Slavia: Zmrhal si naběhl na dlouhý pas, prostřelil Fryštáka a Slavia vede 2:1
Video se připravuje ...

Bohemians - Slavia: Bohemians darovali šanci Sýkorovi, ten zvýšil na 3:1
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud