Michal Koštuřík
18. května 2017 • 12:40

Ztratí Zlín po triumfu esa? Jugas a Vukadinovič míří do Sparty

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Triumf v MOL Cupu a postup do Evropské ligy utrhne lavinu změn ve fotbalovém Zlíně. Podle důvěryhodných zdrojů iSport.cz jsou kromě kouče Bohumila Páníka na odchodu dva klíčoví hráči - stoper Jakub Jugas (25) a záložník Vukadin Vukadinovič (26). Oba by měli posílit pražskou Spartu!



Základní přestupová suma za oba borce má být na české poměry extrémně vysoká, údajně kolem 30 milionů korun, s bonusy se ještě částka může vyšplhat podstatně výš. „Se Spartou jsme předběžně domluvení,“ potvrdil dnes iSport.cz Vukadinovič. „Rád bych tam šel, věřil bych si,“ dodal. Definitivní stvrzení přestupů ale přijde nejspíš až ve chvíli, kdy Sparta oznámí jméno nového trenéra, který by měl mít šanci se k novým posilám vyjádřit.

Přestup kapitána Jugase do Sparty se očekával. Řešil se už od zimy, Letenští si zlínského tahouna vytipovali jako jednu z přestupových priorit. Pětadvacetiletý bek má nadstandardní fotbalovou morálku, nevypustí žádný souboj a obětuje se pro tým. Na tohle slyšeli i na slavnější Letné.

Vukadinovič a Jugas míří do Sparty. Čím zlínský tandem zaujal Letnou?
Video se připravuje ...

„Smlouva je nachystaná, podmínky jsou pro Zlín excelentní,“ uvedl náš zdroj. „Je to otevřené,“ reagoval Jugas. Podle všeho už ale transfer nic nezhatí. Důrazného stopera už čeká jen zdravotní prohlídka.

Ve Spartě se Jugas sejde svým spoluhráčem Vukadinem Vukadinovičem, což je překvapující. Po senzačním podzimu stála o srbského rychlíka Slavia, nabízela patnáct milionů korun. Zlín však přestup v zimě zatrhl a posléze se začala o „Vukyho“ ucházet Sparta. „Zlín mu slíbil, že ho v létě pustí a slovo dodrží,“ uvedl zdroj, obeznámený s pozadím jednání.

Dá se očekávat, že Zlín získá ze Sparty v rámci přestupového balíčku „Jugas, Vukadinovič“ na hostování solidní posily. Hlavně do ofenzivy.

Jistě už do Zlína míří ofenzivní záložník Adnan Džafič z Táborska. U „ševců“ podepsal smlouvu na tři roky.

Sportovní manažer Zlína Grygera: Kádr určitě projde přestavbou
Video se připravuje ...

Vukadinovič: Vítězství v poháru věnuji trenérovi, mamince a fanouškům
Video se připravuje ...

Opava - Zlín: Ševci se radují! Bartolomeu poslal Zlín do vedení 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud