Jan Podroužek
12. června 2017 • 12:47

Pavlenka na cestě do Brém? Nabídka je, ale nepřijmeme ji, říká Tvrdík

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl skvělou sezonu, byl jedním z těch, kteří dotlačili Slavii k titulu. Teď se mu  naskytla zajímavá příležitost. Brankář Jiří Pavlenka má podle informací Sportu nabídku z bundesligy, o jeho služby stojí Werder Brémy a údajně nabízí přes dva miliony eur. Přestup jedné z opor však vyloučil šéf klubu Jaroslav Tvrdík.



Odchovanec Baníku přišel do Slavie v lednu 2016, zachytal si v předkolech Evropské ligy a letos v květnu získal s týmem titul, na němž měl obří podíl. Prosadil se i do národního týmu, naposledy si zachytal v přípravě prorti silné Belgii.

Ve Werderu by se sešel s Theodorem Gebre Sellasiem a Jaroslavem Drobným. Český reprezentant už podle informací iSport.cz jen čekal na vyjádření „sešívaného“ vedení. To bude podle všeho zamítavé.

Podle Jaroslava Tvrdíka nepřichází v úvahu, aby Pavlenka před kvalifikací o Ligu mistrů z Edenu odešel. "Mohu potvrdit nabídku Werderu Brémy a současně vyloučit její přijetí. Jirka Pavlenka je špičkový hráč a naší prioritou je Champions League," vzkázal předseda představenstva Slavie na svém twitterovém účtu.

Fotbalisté Slavie mají ještě týden dovolenou, poprvé se sejdou příští pondělí, v přípravě na novou sezonu je čekají zápasy se Celtikem Glasgow, Nice, či West Bromwichem.

Profil Jiřího Pavlenky: Jak zářil gólman Slavie? 12 vychytaných nul a 77 zásahů
Video se připravuje ...

Pavlenku obírali fanoušci: Nechte mi aspoň něco, domů půjdu nahý
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud