13. června 2017 • 20:20

Kam se Zlatanem? Může se léčit u United, nabídla se Daridova Hertha

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Švédský kanonýr Zlatan Ibrahimovic je bez smlouvy, a ačkoli zrovna léčí zranění, zajímá se o jeho služby nejeden klub. Ve hře je prý návrat na San Siro, dokonce i setrvání v Manchesteru United... a vtipným tweetem se ozvala i německá Hertha Berlín.



Zlatan se v Manchesteru nedočkal nové smlouvy poté, co si poranil vazy v koleni. Do soutěžního zápasu zřejmě zasáhne až v lednu příštího roku, klidně by to ale mohlo být právě v dresu "rudých ďáblů."

Podle informací anglického tisku mu bylo nabídnuto, aby svou rehabilitaci prodělal v tréninkovém centru United v Carringtonu. V lednu by už zdravému střelci byla předložena krátkodobá smlouva.

Ostatní kluby se ale nevzdají bez boje. Ibrahimovice by rádi získal mohutně posilující italský klub AC Milán, alespoň podle informací stanice Premium Sport. Zlatan v dresu Rossoneri strávil dvě sezony a podle slov svého agenta Mina Rioly nechtěl klub opustitm ačkoli jej milánští kvůli tehdejším finančním problémům museli prodat do PSG.

Už o něco méně vážná je nabídka, která přišla z německé Herthy Berlín. "Máme skvělé fanoušky, sice nemáme peníze, ale mohl bys poprvé vyhrát bundesligu. Popřemýšlej o tom," napsal klub, jehož barvy hájí i český záložník Vladimír Darida , v žertu na Twitter.

Sám Ibrahimovic řekl, že by nebylo správné pobírat plat od United a být při tom na marodce. Setrvání na Old Trafford se pro nejlepšího střelce manchesterského klubu v uplynulé sezoně zdá býti prioritou.

I kdyby se nakonec nové krátkodobé smlouvy nedočkal, může počítat se setrváním v Evropě. Jeho zástupce Mino Raiola potvrdil, že o útočníka je enormní zájem mezi evropskými kluby a do Číny či Ameriky se určitě nechystá.

Fotbalové přestupy ONLINE sledujte ZDE>>>

NEJ góly Premier League: Parády od Zlatana, Pogby a Hazarda
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud