15. června 2017 • 13:08

Zájem Slavie o Konopljanku a Stocha? Zhatily ho výměny trenérů

Autor: šf, sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve Slavii pracují na posilách ze zahraničí, ale zatím se na velkou ránu stále čeká. Když se český mistr ucházel o ukrajinského útočníka Schalke Jevgenije Konopljanku, vše prý vypadalo nadějně, na soustředění v Rakousku s ním už hovořil klubový generální ředitel Martin Krob i kouč Jaroslav Šilhavý. Nakonec došlo k obratu po nástupu nového kouče v bundesligovém týmu. Ze stejného důvodu padá i příchod slovenského záložníka Miroslava Stocha.



Konopljanku prý zájem Slavie upoutal. „Hráč měl velký zájem o působení ve Slavii, v České republice má příbuzné a bylo pro něj zajímavé hrát o Ligu mistrů,“ líčí šéf Slavie Jaroslav Tvrdík . Změna trenéra v Schalke však podle něho jednání zhatila. „Schalke v současné době změnilo názor na možný prodej nebo hostování,“ říká Tvrdík.

Klub z Gelsenkirchenu totiž nově vede Domenico Tedesco a ukrajinský hráč pod ním nic nebalí. „Pokud bude trenér chtít, samozřejmě zůstanu,“ řekl deníku Bild.

Na výměně kouče, tentokrát v tureckém Fenerbahce, ztroskotaly i námluvy se slovenským záložníkem Miroslavem Stochem.

Podle ukrajinského serveru footclub.com.ua má Slavia čerstvě zájem o dvaatřicetiletého pravého obránce Vasyla Kobina, jemuž skončila smlouva v Šachtaru Doněck. „Očekává se, že v nejbližších dnech dostane nabídku,“ uvedl server. Tvrdík však tyto informace odmítá.

TOP 5 přestupů v české lize: kanonýr Janko, bojovník Jugas i mistr přímáků Pilík
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud