16. června 2017 • 15:50

Mičola zůstane v Baníku. Zájem měly ještě Olomouc i Trnava

Autor: riš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Mičola zůstává v Baníku Ostrava. Osmadvacetiletý záložník, jemuž končila v ostravském klubu smlouva, se nakonec dohodl s Baníkem na prodloužení svého angažmá. Přestože se spekulovalo o tom, že by mohl odejít do Sigmy Olomouc nebo i jinam. Mičola podepsal jednoletou opci s možností oboustranné opce.



Po skončení uplynulé sezony nebylo jasné, zda Mičola v Baníku zůstane, nebo odejde. Nový trenér Radim Kučera hned po svém nástupu do klubu prohlásil, že má o služby zkušeného ofenzivního hráče zájem. Přesto se čekalo, zda se klub s hráčem dohodne, nebo zda Mičola zamíří jinam.

„Měli jsme ještě tři vcelku zajímavé nabídky,“ řekl Mičolův manažer Václav Svěrkoš ze společnosti Sports & Counselling. „Baník byl pro Tomáše pořád na prvním místě. Jeho touha zahrát si zase v Ostravě první ligu je doopravdy velká. Proto bylo jednání s Baníkem vcelku jednoduché, řešili jsme vlastně jen detaily smlouvy,“ vysvětlil Svěrkoš, proč si daly obě strany s podpisem nového kontraktu tolik na čas.

Mičolův manažer potvrdil zájem olomoucké Sigmy s tím, že o hráče stál i Spartak Trnava. „Chci poděkovat panu Mináři, sportovnímu řediteli Sigmy Olomouc, i panu Hoftychovi, sportovnímu řediteli Trnavy, za velice vstřícné jednání,“ uvedl Svěrkoš. „Jejich zájem byl velký, ale myslím si, že Tomášovo setrvání v Baníku je i vzhledem k tomu, že v minulé sezoně patřil ke klíčovým hráčům, logické,“ dodal ještě hráčův manažer.

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud