18. června 2017 • 18:25

Simon Deli prodloužil se Slavií do roku 2020. Odmítl prý přední kluby

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalová Slavia Praha si pojistila služby obránce Simona Deliho. Pětadvacetiletý stoper z Pobřeží slonoviny a jedna z hlavních opor týmu prodloužil s úřadujícím mistrem smlouvu do 30. června 2020.



"Podepisujeme nový tříletý kontrakt, s jedním z top tří nebo dokonce nejlepším hráčem ligy. Simon je pilířem naší obrany a podpis kontraktu možná znamená vůbec největší posílení kádru," uvedl na klubovém webu předseda představenstva Slavie Jaroslav Tvrdík.

"Není tajemstvím, že měl nabídky z předních západních klubů, ale já jsem rád, že upřednostnil Slavii. Těším se, že si spolu můžeme zahrát o Ligu mistrů," dodal Tvrdík.

Deli přišel do Slavie na začátku předloňského roku z konkurenční Sparty a stal se jednou z opor. V české lize má na svém kontě 73 zápasů a dva góly.

"Je mi potěšením, že mohu pokračovat ve spolupráci se Slavií. Je to klub, který jsem vždy nosil ve svém srdci a věnoval mu sto procent svého nasazení. Měl jsem více nabídek, ale nestihl jsem je ani prostudovat, rozhodl jsem se zůstat zde," uvedl Deli.

"Základní jedenáctku, která získala mistrovský titul, opustí pouze dva hráči. Je to tým, který ukázal velkou míru odolnosti a je sehraný, což nám skýtá velkou naději v boji o Ligu mistrů a obhajobu titulu," dodal Tvrdík.

Skála v obraně a nejlepší bek ligy. Simon Deli dával Slavii jistotu
Video se připravuje ...

Ať žije Slavie! Deli v češtině vedl děkovačku ve Žlutých lázních
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud